Θαυμασμός για τους γιους της |: Χάος στο Instagram του Μπακοδήμου

Ζήστε το χάος και τη λατρεία που προκάλεσε η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram με τους γιους της για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Θαυμασμός για τους γιους της |: Χάος στο Instagram του Μπακοδήμου>

Ζήστε το χάος και τα αξιαγάπητα σχόλια που προκάλεσε η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram με τους γιους της για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Ο θαυμασμός έπεσε βροχή από διάσημους και διαδικτυακούς φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν παρά να ερωτευτούν τα πανέμορφα αγόρια της. Ανάμεσα στα σχόλια, κάποιοι ρώτησαν παιχνιδιάρικα: «Θα τους παντρευτείς;».

Σχόλια: Η σαγηνευτική φωτογραφία του Μπακοδήμου

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο.

Η εικόνα κατέκτησε τις καρδιές των ακολούθων της, οι οποίοι δεν μπορούσαν παρά να εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, είναι οι περήφανοι γονείς αυτών των δύο όμορφων αγοριών. Ο Νικήτας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2000, ενώ ο Άρης στις 5 Ιανουαρίου 2002.

Θαυμασμός για τους γιους της |: Χάος στο Instagram του Μπακοδήμου

Η ανάρτηση κατακλύστηκε γρήγορα από σχόλια τόσο από διάσημους φίλους όσο και από διαδικτυακούς θαυμαστές, οι οποίοι μοιράστηκαν τη λατρεία τους για τους πανέμορφους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου.

Θαυμασμός για τους γιους της |: Χάος στο Instagram του Μπακοδήμου

Μεταξύ των σχολίων, κάποιοι ρώτησαν με θράσος: «Θα τους παντρευτείς;» αναδεικνύοντας τη στοργή και το παιχνιδιάρικο της απάντησης.

To top