Το ειλικρινές μήνυμα γενεθλίων του Γιώργου Δασκαλάκη στην κόρη του που παλεύει με τον καρκίνο: “Μια φωτογραφία πριν από ακριβώς ένα χρόνο…”

Η κόρη του Γιώργου Δασκαλάκη δίνει μάχη με τον καρκίνο και της ευχήθηκε με μια συγκινητική φωτογραφία που μας θυμίζει ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι εγγυημένο.

Το ειλικρινές μήνυμα γενεθλίων του Γιώργου Δασκαλάκη στην κόρη του που παλεύει με τον καρκίνο: “Μια φωτογραφία πριν από ακριβώς ένα χρόνο…”>

Ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης μοιράζεται μια συγκινητική ανάρτηση με μια φωτογραφία της κόρης του για τα 10α γενέθλιά της, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Το συναισθηματικό μήνυμα μας υπενθυμίζει τη σκληρή πραγματικότητα ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι εγγυημένο.

Το ειλικρινές μήνυμα γενεθλίων του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη στην κόρη του που παλεύει με τον καρκίνο

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης σηματοδότησε τα γενέθλια της κόρης του με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτηση, ο Δασκαλάκης μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης του πριν από ένα χρόνο και της ευχήθηκε χρόνια πολλά, ενώ αναγνώρισε και τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο. Υπενθύμισε στους ακολούθους του την πικρή αλήθεια ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και τίποτα δεν είναι εγγυημένο, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Ο Δασκαλάκης έκλεισε την ανάρτηση με μια προσευχή για την υγεία της κόρης του και για την υγεία του κόσμου.

To top