Περιεχόμενα
Δείτε τις εξωφρενικές τιμές του Τούρκου σεφ στη Μύκονο: 432€ για 6 καφέδες, 740€ για μια μπριζόλα.
Ο διάσημος σεφ Salt Bae αντιμετωπίζει κριτική για τις εξωπραγματικές τιμές του νέου του εστιατορίου, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις υπέρογκες χρεώσεις για Red Bulls μέχρι τη «χρυσή» μπριζόλα, το μαγαζί του σεφ τραβάει την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους.
Μάθετε για ένα πρόσφατο περιστατικό στη Μύκονο, όπου οι πελάτες πλήρωσαν 432 ευρώ για να ρίξουν μια ματιά στον Salt Bae, προσθέτοντας στον ήδη σημαντικό λογαριασμό τους.
Οι εξωφρενικές τιμές του Τούρκου σεφ στη Μύκονο
Ο διάσημος Τούρκος σεφ, Salt Bae, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους λάθος λόγους, καθώς το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο αντιμετωπίζει αντιδράσεις για τις υπέρογκες τιμές του.
Αρνητικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το εστιατόριο του Salt Bae έχει κατακλυστεί από αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως τα τελευταία 24ωρα.
Οι επικριτές επισημαίνουν τις εξωπραγματικές τιμές, μεταξύ των οποίων 50 ευρώ για τέσσερα Red Bulls και μια «χρυσή» μπριζόλα που κόβει το σαγόνι με τιμή 740 ευρώ.
Αντιδράσεις στο Twitter και αμφιλεγόμενα βίντεο
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Salt Bae αντιμετωπίζει αντιδράσεις από χρήστες του Twitter.
Σε ένα προηγούμενο περιστατικό, ένα βίντεο που τον έδειχνε να υποδύεται τα βοοειδή του ενώ έπαιζε κλασική μουσική πριν από τη σφαγή τους έγινε viral και προκάλεσε επικρίσεις.
Μια δαπανηρή συνάντηση στη Μύκονο
Ένα πρόσφατο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο με έξι Αμερικανούς πελάτες που ήθελαν την προσοχή του διάσημου Τούρκου σεφ.
Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν σημαντικό λογαριασμό ή κάποιο status διασημότητας ανάμεσά τους, αναζήτησαν έναν τρόπο για να επισκεφθεί το τραπέζι τους ο Salt Bae. Ένας σερβιτόρος τους πρότεινε να παραγγείλουν τους «χρυσούς» καπουτσίνο με τιμή 432 ευρώ ο καθένας.
Τελικά, η ομάδα πλήρωσε επιπλέον 432 ευρώ για την Salt Bae για να κάνει μια φευγαλέα εμφάνιση μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων.
Αυτό ήταν επιπλέον του ήδη σημαντικού λογαριασμού τους, που άγγιζε τα 2.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η συνολική δαπάνη τους στο εστιατόριο να ανέλθει σε περίπου 5.000 ευρώ.