Τριαντάφυλλος: Ο αντίκτυπος στην καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου – Συνέντευξη Θοδωρή Μακρίδη

Δείτε την επίδραση του Τριαντάφυλλου στην καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην αποκαλυπτική συνέντευξη του Θοδωρή Μακρίδη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Τριαντάφυλλος: Ο αντίκτυπος στην καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου – Συνέντευξη Θοδωρή Μακρίδη>

Θοδωρής Μακρίδης: Η επίδραση του Τριαντάφυλλου στην καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου αποκαλύπτεται σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Μακρίδης τονίζει το ρόλο του Τριαντάφυλλου στη διαμόρφωση της επιτυχίας της Θεοδωρίδου και εκφράζει την απογοήτευσή του για την απροθυμία της να συνεργαστεί ή να τον αναγνωρίσει σε συνεντεύξεις.

Θοδωρής Μακρίδης: Ο ρόλος του Τριαντάφυλλου στην καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Θοδωρής Μακρίδης μίλησε για τη σημαντική επιρροή του Τριαντάφυλλου στην άνοδο της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο Μακρίδης τόνισε ότι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν ήδη γνωστός σε όλη την Ελλάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της επιτυχίας της Θεοδωρίδου. Ο Μακρίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η Θεοδωρίδου δεν θέλησε ποτέ να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο ή να αναγνωρίσει τη συμβολή του σε καμία συνέντευξη.

Οι απόψεις του Θοδωρή Μακρίδη για τη Ρόουζ και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είναι αυτονόητο ότι ο Τριαντάφυλλος έκανε τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Της έγραψε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η Νατάσα δεν ήταν κανένας, ο Τριαντάφυλλος ήταν ήδη γνωστός, τον ήξερε όλη η Ελλάδα.

Και αυτό που με στεναχωρεί ειλικρινά από τη Νατάσα είναι ότι ποτέ δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, ποτέ δεν ήθελε να τον αναφέρει σε μια συνέντευξη», τόνισε ο Θοδωρής Μακρίδης.

To top