Ο Sarbel, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2007, αποκάλυψε πώς ανέκτησε τις δυνάμεις του πριν από τον διαγωνισμό.
Σε συνέντευξή του στο AstraTv, μοιράστηκε την εμπειρία του ότι δεν έτρωγε σωστά για πέντε ημέρες στο Ελσίνκι, γεγονός που τον άφησε αδύναμο και κιτρινισμένο. Ωστόσο, βρήκε παρηγοριά στο ελληνικό φαγητό και πήγε σε ένα τοπικό εστιατόριο για να φάει παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, χωριάτικο και τζατζίκι χωρίς σκόρδο, τα οποία του έδωσαν την ενέργεια που χρειαζόταν για να εμφανιστεί.
Ο Sarbel, ο Έλληνας τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2007, μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού.
Σε συνέντευξή του στο AstraTv, αποκάλυψε ότι δεν είχε φάει σωστά για πέντε ημέρες ενώ βρισκόταν στο Ελσίνκι, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου ενέργεια. Παρόλα αυτά, κατάφερε να βρει ένα ελληνικό εστιατόριο και έφαγε παραδοσιακά πιάτα όπως παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, χωριάτικο και τζατζίκι χωρίς σκόρδο.
Αυτό το γεύμα του έδωσε τη δύναμη που χρειαζόταν για να ερμηνεύσει το τραγούδι του τη βραδιά της Eurovision.
Ο αγώνας της Sarbel με το φαγητό κατά τη διάρκεια της Eurovision
Κατά τη διάρκεια των ημερών του στο Ελσίνκι για τη Eurovision 2007, ο Sarbel πάλευε να βρει φαγητό που του άρεσε. Έμεινε χωρίς κανονικά γεύματα για πέντε ημέρες, με αποτέλεσμα να αισθάνεται αδύναμος και να μην μπορεί να αποδώσει τον καλύτερό του εαυτό.
Περιέγραψε το φαγητό εκεί ως μη ωραίο και είπε ότι επιβίωνε τρώγοντας μόνο σοκολάτα ή μπισκότα. Την ημέρα του διαγωνισμού, πήγε στην ΕΡΤ και ζήτησε ένα ελληνικό εστιατόριο. Μπόρεσε να φάει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, τα οποία του έδωσαν την ενέργεια που χρειαζόταν για να ερμηνεύσει το τραγούδι του.