Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ: Μάριος Αθανασίου και Μυρτώ Κοροβέση

Μάθετε για την ένταξη του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου και της δικηγόρου Μυρτώς Κοροβέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές.

Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ: Μάριος Αθανασίου και Μυρτώ Κοροβέση>

Περιεχόμενα

  1. Μάριος Αθανασίου και Μυρτώ Κοροβέση για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
  2. Σχετικά με τον Μάριο Αθανασίου
  3. Σχετικά με τη Μυρτώ Κοροβέση

Μάθετε για τη συναρπαστική συμπερίληψη του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου και της νεαρής δικηγόρου Μυρτώς Κοροβέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές.

Μάριος Αθανασίου και Μυρτώ Κοροβέση για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Η συμπερίληψη του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου και της νεότερης υποψήφιας Μυρτώς Κοροβέση (25 ετών) στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκε πρόσφατα και χαιρετίστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με τους δύο υποψηφίους στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά με τον Μάριο Αθανασίου

Ο Μάριος Αθανασίου, γεννημένος στις 5 Αυγούστου 1974, μεγάλωσε στην Αθήνα και θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός σε ηλικία 21 ετών και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1998.

Έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

Σχετικά με τη Μυρτώ Κοροβέση

Η Μυρτώ Κοροβέση, η οποία θα είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική, είναι δικηγόρος και απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές. Είναι επίσης γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Διόνυσο.

To top