Υπόθεση Κολωνού: 12χρονος αναγνωρίζει τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως βιαστή

Ένα 12χρονο κορίτσι αναγνωρίζει τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως τον βιαστή της, γεγονός που οδηγεί σε νέες διαστάσεις την υπόθεση. Ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο δικηγόρος του κοριτσιού επιβεβαίωσε την αναγνώρισή του.

Υπόθεση Κολωνού: 12χρονος αναγνωρίζει τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως βιαστή>

Περιεχόμενα

  1. Κολωνός: 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ως βιαστή τον παιδόφιλο στην Ομόνοια
  2. Κολωνός: 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ως βιαστή τον παιδόφιλο στην Ομόνοια
  3. Ταυτοποίηση επιβεβαιωμένη από δικηγόρο και αρχές
  4. Η απελευθέρωση του υπόπτου εγείρει ανησυχίες
  5. Πρόσθετες μαρτυρίες και συλλήψεις
  6. Χρονικό της σύλληψης και της έρευνας

Κολωνός: 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ως βιαστή τον παιδόφιλο στην Ομόνοια

Σημαντική τροπή πήρε η πρόσφατη σύλληψη ενός 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια, ο οποίος στόχευε ανηλίκους μέσω μηνυμάτων.

Η υπόθεση απέκτησε νέες διαστάσεις, καθώς το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό βγήκε μπροστά και τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Με την καθοδήγηση του Απόστολου Λύτρα, του δικηγόρου που εκπροσωπεί τη μητέρα του κοριτσιού, το παιδί αναγνώρισε τον παιδόφιλο μόλις είδε τις ειδήσεις και ενημέρωσε αμέσως τη θεία της, η οποία στη συνέχεια μοιράστηκε την πληροφορία με τον δικηγόρο.

Για την αναγνώριση έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ).

Παρά την εξέλιξη αυτή, ο 63χρονος άνδρας αφέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα ελεύθερος βάσει προφορικής εντολής εισαγγελέα, γεγονός που δημιουργεί ανησυχίες για την ασφάλεια του θύματος και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκτης κατάθεσής της, η θαρραλέα κοπέλα έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τα άτομα που είχαν συλληφθεί προηγουμένως, επτά εκ των οποίων κρατούνται.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε τρία επιπλέον άτομα, τα οποία ισχυρίζεται ότι συνάντησε και «φωτογράφισε», σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα.

Το χρονικό αυτό ξεκίνησε με την ανακάλυψη μιας άσεμνης φωτογραφίας που στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο μιας 14χρονης, οδηγώντας τελικά στη σύλληψη του 63χρονου υπόπτου με κατηγορίες που σχετίζονται με εκμετάλλευση παιδιών και σεξουαλικά αδικήματα.

Αρχικά, η ανήλικη, συνοδευόμενη από μια φίλη της, έλαβε στο τηλέφωνό της την άσεμνη φωτογραφία, η οποία συνοδευόταν από τη φράση «έλα». Αρχικά απορρίπτοντας την ως μια κακόγουστη φάρσα από συμμαθητές της, αποφάσισε να καλέσει τον αριθμό.

Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι, ο 63χρονος, που φαινομενικά έπεσε τυχαία πάνω στον αριθμό της κοπέλας, ήρθε σε επαφή και ενεπλάκη σε ρητή συνομιλία, εκφράζοντας την επιθυμία του να συναντηθεί και να εμπλακεί σε σεξουαλικές δραστηριότητες μαζί της.

Πάντως, η κατάσταση κλιμακώθηκε περαιτέρω το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο ύποπτος έστειλε μια νέα ρητή φωτογραφία, αυτή τη φορά που απεικόνιζε τον εαυτό του να συνευρίσκεται σε σεξουαλική επαφή με μια άγνωστη γυναίκα.

Εντρομη από τις εξελίξεις αυτές, το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα του, η οποία τη συμβούλεψε να συνεχίσει να επικοινωνεί με τον άγνωστο, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία για τη συνεχιζόμενη κατάσταση.

Συμφωνημένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 63χρονου δράστη από τις αρχές.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο ύποπτος συνάντησε αντίσταση και συγκρατήθηκε από τον πατέρα της κοπέλας πριν επέμβει η αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος παραπονέθηκε για αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον ύποπτο με αίμα στο στόμα, πιθανότατα αποτέλεσμα της συμπλοκής κατά τη σύλληψή του.

Κολωνός: 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ως βιαστή τον παιδόφιλο στην Ομόνοια

Νέα τροπή πήρε η σύλληψη ενός 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια, ο οποίος στόχευε ανηλίκους μέσω μηνυμάτων. Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό φέρεται να τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Ταυτοποίηση επιβεβαιωμένη από δικηγόρο και αρχές

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα της 12χρονης, επιβεβαίωσε ότι το παιδί αναγνώρισε τον παιδόφιλο αφού είδε τις ειδήσεις. Ενημέρωσε τη θεία της, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τον δικηγόρο.

Για την αναγνώριση ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ).

Η απελευθέρωση του υπόπτου εγείρει ανησυχίες

Παρά την ταυτοποίηση, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα σήμερα βάσει προφορικής εντολής εισαγγελέα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του θύματος και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πρόσθετες μαρτυρίες και συλλήψεις

Κατά την έκτη κατάθεσή της, η κοπέλα έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για οκτώ άτομα που είχαν συλληφθεί προηγουμένως, επτά από τα οποία είχαν προφυλακιστεί.

Η 12χρονη αναφέρθηκε επίσης σε τρία ακόμη άτομα τα οποία ισχυρίζεται ότι συνάντησε, δηλώνοντας ότι τα «φωτογράφισε», σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα.

Χρονικό της σύλληψης και της έρευνας

Η σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου ξεκίνησε με μια άσεμνη φωτογραφία που στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο ενός 14χρονου κοριτσιού.

Αυτό οδήγησε στη σύλληψή του με την κατηγορία της προσέλκυσης παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά την παραλαβή της άσεμνης φωτογραφίας, ο ανήλικος κάλεσε τον αριθμό και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον 63χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε σαφείς εκφράσεις και εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί και να εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο 63χρονος έστειλε άλλη μια αποκαλυπτική φωτογραφία του με μια άγνωστη γυναίκα.

Το παιδί ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα του, η οποία τη συμβούλεψε να συνεχίσει την επικοινωνία με τον άγνωστο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε την αστυνομία.

Η προκαθορισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου η αστυνομία συνέλαβε τον 63χρονο. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, αντιμετώπισε αντίσταση και συγκρατήθηκε από τον πατέρα της κοπέλας πριν τεθεί υπό κράτηση.

Υπόθεση Κολωνού: 12χρονος αναγνωρίζει τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως βιαστή

Αργότερα ο 63χρονος παραπονέθηκε για αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον ύποπτο με αίμα στο στόμα του, πιθανότατα από τη συμπλοκή κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Υπόθεση Κολωνού: 12χρονος αναγνωρίζει τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως βιαστή
To top