Υπόθεση Κολωνού: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για βιασμό 12χρονου κοριτσιού

Σοκαριστική υπόθεση: Πατέρας & Γιος βιάζουν 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό – 7 συλληφθέντες. Ενημερωθείτε για τις έρευνες και τις κατηγορίες.

Υπόθεση Κολωνού: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για βιασμό 12χρονου κοριτσιού>

Περιεχόμενα

  1. Κολωνός: 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης
  2. Λεπτομέρειες των συλλήψεων και των κατηγοριών

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού στον Κολωνό: Πατέρας και γιος μεταξύ των 7 νέων συλλήψεων – Μάθετε τις ανησυχητικές λεπτομέρειες.

Τελευταία ενημέρωση για την έρευνα και τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στη μαστροπεία και τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός 12χρονου κοριτσιού.

Κολωνός: 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης

Σε μια σημαντική εξέλιξη, η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) προχώρησε σε επτά ακόμη συλλήψεις που σχετίζονται με το σοκαριστικό περιστατικό βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Λεπτομέρειες των συλλήψεων και των κατηγοριών

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες υπήκοοι και πέντε αλλοδαποί, βάσει σχετικών ενταλμάτων.

Κατηγορούνται ότι προέβησαν σε περιστασιακές σεξουαλικές πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν μόλις 12 ετών και όχι 15 ετών, όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως. Επιπλέον, κατηγορούνται για συμμετοχή στην παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Μέσα από μια σχολαστική έρευνα που διεξήγαγε η εξειδικευμένη μονάδα, τα άτομα αυτά ταυτοποιήθηκαν ως βασικοί παράγοντες στην υπόθεση μαστροπείας που αφορούσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σύντομα στη δικαιοσύνη και θα παρουσιαστούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Μεταξύ των νεοσυλληφθέντων υπόπτων είναι ένας 48χρονος Έλληνας και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρονται να διέπραξαν την αποτρόπαια πράξη του βιασμού της νεαρής κοπέλας.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες αποτελούνται από δύο υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας 28 και 44 ετών και έναν 47χρονο Αλβανό.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας το πρωί της Παρασκευής, όπου θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με ανήλικο έναντι αμοιβής.

To top