Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική ιστορία – Μια φοιτήτρια από το Παρίσι αποκαλύπτει την αυταρχική της φύση

Αποκαλύπτοντας το συγκλονιστικό παρελθόν της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μια φοιτήτρια από το Παρίσι αφηγείται μια επική ιστορία αυταρχισμού και πολιτικής χειραγώγησης. Δείτε ολόκληρη την ιστορία και την καυστική κριτική της φοιτήτριας στην πρόεδρο της Πλεύσης.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική ιστορία – Μια φοιτήτρια από το Παρίσι αποκαλύπτει την αυταρχική της φύση>

Η πρώην φοιτήτρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Παρίσι αποκαλύπτει μια συγκλονιστική ιστορία από τα φοιτητικά της χρόνια, παρουσιάζοντάς την ως μια κακομαθημένη και αυταρχική φιγούρα.

Η ιστορία αφηγείται ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των εκλογών, όταν το ψηφοδέλτιο της Κωνσταντοπούλου αποκλείστηκε. Σε απάντηση, ζήτησε επαναληπτική ψηφοφορία, αλλά όταν το αίτημά της απορρίφθηκε, άρπαξε με θάρρος την κάλπη και διέφυγε με ταξί, ενώ την καταδίωκαν φοιτητές.

Αυτή η αποκαλυπτική αφήγηση του Σίσι Μπάρα εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον χαρακτήρα και τις πολιτικές πεποιθήσεις της Κωνσταντοπούλου, καθώς ο Μπάρα την επικρίνει για έλλειψη αρχών και προθυμία να συμμαχήσει με τους φασίστες. Δείτε ολόκληρη την ιστορία και την οπτική του Μπάρα για την πρόεδρο της Πλεύσης.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ένα κακομαθημένο, αυταρχικό πλάσμα» – Η φοιτήτριά της στο Παρίσι διηγείται επική ιστορία.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ένα κακομαθημένο, αυταρχικό πλάσμα» – Η φοιτήτριά της στο Παρίσι διηγείται επική ιστορία

Μια απίστευτη ιστορία από τα φοιτητικά χρόνια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Παρίσι αποκαλύπτει μια συμφοιτήτριά της.

Η ιστορία αναρτήθηκε από τον δημοσιογράφο Abdulhalim Dede και ειπώθηκε από τον Sisi Bara, με αφορμή τις αποσύρσεις των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος Ελευθερία.

Μεταξύ άλλων, λέει ότι είχε ιδρύσει μια φοιτητική παράταξη, αλλά την ημέρα των εκλογών την είχε πάρει ο ύπνος λόγω του ξενυχτιού της προηγούμενης νύχτας.

Η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς να συμπεριληφθεί το ψηφοδέλτιο της Κωνσταντοπούλου, όταν εκείνη εμφανίστηκε και απαίτησε από τους φοιτητές να επιστρέψουν για να ψηφίσουν αφού συμπεριλήφθηκε η παράταξή της. Όταν αυτό δεν έγινε…. άρπαξε την κάλπη και έφυγε με ταξί, με τους φοιτητές να την κυνηγούν.

Η Cissy Barra καταλήγει δίνοντας τη γνώμη της για τον Πρόεδρο των Πλειάδων.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αυτό που ήταν όταν ήταν νέα και αυτό που είναι τώρα: Ένα κακομαθημένο, αυταρχικό πλάσμα, που νομίζει ότι τα πάντα της οφείλονται και πολιτικά είναι όλα μια θολούρα. Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την Αριστερά και τα κινήματα.

Και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι της αριστεράς να την ψηφίζουν ακόμα. Στην πραγματικότητα, είναι αδίστακτη. Θα κάνει τα πάντα για να μπει στη Βουλή ακόμα και να κάνει αγκαλιές με τους φασίστες.

Άλλωστε, οι απόψεις της για τα εθνικά θέματα είναι γνωστές, και για τα οικονομικά θέματα, ο λόγος της είναι ένα μάτσο γενικόλογες ασυναρτησίες, λίγο καλύτερες από του Βελόπουλου…».

Το πλήρες κείμενο δημοσιεύθηκε από την Sissie Bara.

«Με αφορμή τις ηχηρές αποχωρήσεις των γυναικών από την Πλεύση, θα σας πω μια ιστορία, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν παρά μόνο με μεγάλη προσπάθεια και όταν το θέλουν πραγματικά μέσα τους: Όταν η ΖΚ ήρθε στο Παρίσι ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια δημιούργησε τη δική της παράταξη, ανεξάρτητη από οποιαδήποτε αριστερή οργάνωση υπήρχε τότε είτε στην Ελλάδα είτε στο Παρίσι, με περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό των αστείων ανεξάρτητων αλλά πρακτικά δεξιών φοιτητικών παρατάξεων των ελληνικών πανεπιστημίων. Γραμματέας της παράταξής της ήταν φυσικά η ίδια. Όλο αυτό το διάστημα η παράταξη αυτή δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει τη ζωή της φοιτητικής κοινότητας, η οποία είχε προβλήματα στέγασης, επιβίωσης με τις ατελείωτες καθυστερήσεις του ΔΠΘ κ.λπ.

Έτσι πέρασε ο καιρός και ήρθε η ημέρα των εκλογών. Την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο, αυτή και τα φιλαράκια της το είχαν κάψει, όπως λένε στον Όλυμπο.

Ο Όλυμπος, που έκλεισε από την κρίση του 2008, ήταν ένα γνωστό ποπ ελληνικό σκυλάδικο στο Παρίσι, πανάκριβο βέβαια, όπου εκτός από την παρασιτική μαφιόζικη ελληνική αστική τάξη της διασποράς, σύχναζαν και οι γουναράδες: οι γουναράδες από την Καστοριά που ερχόντουσαν να πουλήσουν γούνες στους διάφορους Γάλλους fashionistas. Πολλά λεφτά για τους γουναράδες. Έτσι η ΖΚ και οι φίλες της πήγαν στο μαγαζί εκείνο το Σάββατο, ξενύχτησαν, ώστε να μην ξυπνήσουν για να είναι στην ώρα τους την Κυριακή των εκλογών.

Όλα τα κόμματα ήταν παρόντα την ώρα που έπρεπε να είναι, αλλά η ΖΚ και η παρέα της κοιμόντουσαν. Στην αρχή περιμέναμε. Αλλά οι υπεύθυνοι των εκλογών κάποια στιγμή δεν μπορούσαν να περιμένουν. Ο κόσμος είχε αρχίσει να έρχεται να ψηφίσει, η διαδικασία δεν μπορούσε να καθυστερήσει άλλο. Τα ψηφοδέλτια έπρεπε να κατατεθούν.

Αφού είδαμε και ακούσαμε, ξεκινήσαμε τη διαδικασία χωρίς να συμπεριλάβουμε την παράταξη ZK στα ψηφοδέλτια.

Κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι, κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφού ο κόσμος είχε ήδη ψηφίσει,.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική ιστορία – Μια φοιτήτρια από το Παρίσι αποκαλύπτει την αυταρχική της φύση
To top