Ζωή Κωνσταντοπούλου-Διαμαντής Καραναστάσης: Μια ιστορία αγάπης που μεταμόρφωσε το Κοινοβούλιο

Εξερευνήστε τη συναρπαστική ιστορία αγάπης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση που ξεπέρασε τα έδρανα του Κοινοβουλίου. Μάθετε πώς η σχέση τους επηρέασε την πολιτική, καθώς το κόμμα της Ζωής μπήκε στη Βουλή με 8 έδρες.

Ζωή Κωνσταντοπούλου-Διαμαντής Καραναστάσης: Μια ιστορία αγάπης που μεταμόρφωσε το Κοινοβούλιο>

Περιεχόμενα

  1. Μια ιστορία αγάπης που έφτασε στη Βουλή: Ζωή Κωνσταντοπούλου-Διαμαντής Καραναστάσης
  2. Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και ρομαντισμού
  3. Ένα ελπιδοφόρο μέλλον

Ζωή Κωνσταντοπούλου-Διαμαντής Καραναστάσης: Καρανάσης: Μια ιστορία αγάπης που έφτασε μέχρι τα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Δείτε πώς το ειδύλλιό τους επηρέασε την πολιτική, καθώς το κόμμα της Ζωής μπήκε στη Βουλή με 8 έδρες, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο. Μάθετε για τη σχέση τους, ξεκινώντας από ένα email το 2015 μέχρι τις κοινές τους προσπάθειες και ακούστε τις σκέψεις της Ζωής για το κοινό τους μέλλον.

Μια ιστορία αγάπης που έφτασε στη Βουλή: Ζωή Κωνσταντοπούλου-Διαμαντής Καραναστάσης

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση, εισήλθε στη Βουλή με 8 έδρες, σηματοδοτώντας την πρώτη του παρουσία στο νομοθετικό σώμα.

Εκτός από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα θα εκπροσωπήσουν ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια Γεωργία Κεφαλά.

Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και ρομαντισμού

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστή για την ευθύτητά της, έχει υποστεί μια αξιοσημείωτη αλλαγή συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια. Μετά το διαζύγιό της το 2014, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Το 2016 διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της με τον Διαμαντή Καραναστάση στο Θέατρο Τέχνης. Η σχέση τους, που πυροδοτήθηκε από ένα email που της έστειλε για την αμετακίνητη στάση της στο δημοψήφισμα, εξελίχθηκε τόσο σε ρομαντική σχέση όσο και στην είσοδο του Διαμαντή Καραναστάση στη Βουλή.

Ένα ελπιδοφόρο μέλλον

«Ο Διαμαντής παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές πτυχές της ζωής μου. Η κοινή μας πορεία στην «Ελευθερία Ελευθερίας» και όχι μόνο, υπήρξε καθοριστική. Οραματίζομαι να κάνω παιδιά και το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει», μοιράστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρόσφατη προεκλογική συνέντευξή της στο Smile again.

To top