Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φωνή για 100 βουλευτές και υπερασπιστής των πολιτών

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η φωνή του λαού που υπερασπίζεται την εκπροσώπηση στη Βουλή και υπερασπίζεται το Κίνημα Ελευθερίας Ελευθερίας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φωνή για 100 βουλευτές και υπερασπιστής των πολιτών>

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Εκλογικής Συμμαχίας για την Ελευθερία, υπόσχεται να είναι η φωνή του λαού, αγωνιζόμενη για εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο και υπερασπιζόμενη τις ελπίδες και τις προσδοκίες του.

Δείτε την ακλόνητη δέσμευσή της στους πολίτες και στο Κίνημα Ελευθερία Ελευθερίας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα γίνω η φωνή σας – Συνηγορώντας για 100 βουλευτές»

Με ένα λαμπερό χαμόγελο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Εκλογικής Συμμαχίας για την Πλεύση Ελευθερίας, μοιράστηκε την πρώτη της αντίδραση για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2023.

«Απόψε, έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε και να χαμογελάμε ολόψυχα. Παρά την πρωτοφανή και ανέντιμη επίθεση των τελευταίων δύο εβδομάδων, μείναμε σταθεροί, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών στην εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.

Υπερασπιστήκαμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών και με τη σειρά τους υπερασπίστηκαν την προοπτική της παρουσίας της Ελευθερίας Ελευθερίας στη Βουλή. Η ζωή ευδοκιμεί μέσα στη Βουλή, καθώς κατέχει τις φωνές των πολιτών», εξέφρασε με πάθος.

Και συνέχισε: «Ρωτήσαμε τους πολίτες: «Θέλετε να ακουστείτε στο Κοινοβούλιο;» και απάντησαν με ένα ηχηρό «ναι».

Πιστεύω ακράδαντα ότι καθώς η Διαφάνεια Ελευθερίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στο Κοινοβούλιο, ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτών, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, θα επαναλάβει αυτό το ‘ναι’ με ακλόνητη δύναμη. Θα γίνουμε η αντιπολίτευση στη Βουλή όπως κανένα άλλο κόμμα ή μέλος».

Ως επικεφαλής του κόμματος, η Κωνσταντοπούλου δεσμεύτηκε να είναι συνήγορος του λαού, ακόμη και αν εξασφαλίσει μόνο 8 ή 9 βουλευτές. Δήλωσε: «Θα αγωνιστώ για λογαριασμό 100 βουλευτών, ενώ άλλοι θα συμβάλλουν για 20 ο καθένας.

Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, θα αμφισβητήσουμε κάθε καταχρηστική κυβερνητική πρωτοβουλία και θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με αποφασιστικό χαμόγελο και ακλόνητη αποφασιστικότητα. Οι πολίτες έχουν επιλέξει να μην εγκαταλείψουν τις προσδοκίες τους. Απαίτησαν μια γυναίκα αρχηγό κόμματος στο Κοινοβούλιο, και είμαι υπερήφανη που είμαι η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος που εκπροσωπεί τους πολίτες.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν αποφασίσει ότι το Κίνημα Ελευθερίας Ελευθερίας πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτούς που εκπροσωπούν τα συμφέροντά τους».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ακόμη: «Θέλω να μεταφέρω το βάρος της ευθύνης που αισθάνομαι γιατί το έργο που έχουμε αναλάβει είναι αναμφισβήτητα δύσκολο. Ωστόσο, είμαστε αφοσιωμένοι στο να ξεπερνάμε τις προκλήσεις.

Εμείς είμαστε αυτοί που θα επωμιστούμε τις ευθύνες που κανείς άλλος στο Κοινοβούλιο δεν θα αναλάβει. Με τους συμμάχους μας, τους πολίτες, τους οποίους έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε στο Κοινοβούλιο, θα εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας».

To top