«Ακόμα προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»: Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για την απώλεια του μακαρίτη πατέρα του στο Mega Good Πρωινό Show

Μάθετε για τη συγκινητική συνέντευξη του Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή «Καλημέρα Mega», όπου μιλάει για την απώλεια του πατέρα του και μια πιθανή θέση στην κριτική επιτροπή του «Fame Story». Ο Γιάννης Βαρδής μοιράζεται επίσης συγκινητικές αναμνήσεις από τον πατέρα του.

«Ακόμα προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»: Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για την απώλεια του μακαρίτη πατέρα του στο Mega Good Πρωινό Show>

Περιεχόμενα

  1. Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για τον εκλιπόντα πατέρα του
  2. Αντιμετώπιση της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου
  3. Η δυνατότητα συμμετοχής στην κριτική επιτροπή του «Fame Story»

Ο Γιάννης Βαρδής, γιος του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή, μιλάει για τον θάνατο του πατέρα του και τον αντίκτυπο που είχε στον ίδιο.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Γιάννης αναπολεί τις παιδικές του αναμνήσεις με τον πατέρα του και μοιράζεται πώς προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί την απώλεια. Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει επίσης για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «Fame Story», αποκαλύπτοντας την τεταμένη σχέση που είχε με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην εκπομπή.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια Βαρδή και τη διαδρομή τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για τον εκλιπόντα πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κριτική επιτροπή του «Fame Story».

Μίλησε για την τεταμένη σχέση του με τον πατέρα του, ο οποίος επίσης ήθελε να αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο Γιάννης εξήγησε ότι ο πατέρας του τον είχε προετοιμάσει για πολλές καταστάσεις, αλλά όχι για την απώλειά του. Ο Γιάννης Βαρδής, ο πατέρας του Γιάννη, συμπλήρωσε το κενό των παιδικών του χρόνων και ο ίδιος αγαπάει τις κοινές τους αναμνήσεις.

Θυμάται ότι οι πράξεις του πατέρα του μιλούσαν πιο δυνατά από τα λόγια και πώς του έδειξε την αγάπη του για εκείνον κατά τη διάρκεια μιας κυκλοφορίας δίσκου. Παρά το θάνατό του, ο Γιάννης Βαρδής εξακολουθεί να εμφανίζεται στα όνειρα του γιου του και να του δίνει συμβουλές.

Αντιμετώπιση της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου

Ο Γιάννης Βαρδής μοιράζεται την εμπειρία του από την αντιμετώπιση της απώλειας του πατέρα του. Παραδέχεται ότι ακόμα παλεύει να το διαχειριστεί και είναι κάτι που είναι πολύ δύσκολο.

Παρά την προετοιμασία του για τον θάνατο του πατέρα του, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Σκέφτεται τη σχέση του με τον πατέρα του και πώς του είχε τεράστια αδυναμία, παρόλο που δεν πρόλαβε να τον δει. Ο Γιάννης μιλάει επίσης για τον αντίκτυπο του θανάτου του πατέρα του στη ζωή του και για το πώς τον επηρέασε.

Η δυνατότητα συμμετοχής στην κριτική επιτροπή του «Fame Story»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Βαρδής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να είναι στην κριτική επιτροπή ενός ριάλιτι τραγουδιού. Εξέφρασε την προθυμία του να συζητήσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Fame Story».

Ωστόσο, μοιράστηκε και την εμπειρία του πατέρα του με το σόου και πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συμμετοχή του. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης φαίνεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο και θα εξέταζε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο σόου.

«Ακόμα προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»: Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για την απώλεια του μακαρίτη πατέρα του στο Mega Good Πρωινό Show
To top