Αντώνης Λουδάρος: Υποψηφιότητα για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού & σκέψεις για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Ο Αντώνης Λουδάρος ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού. Μοιράζεται τις σκέψεις του για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και την απόφαση του MEGA για αναμετάδοση.

Αντώνης Λουδάρος: Υποψηφιότητα για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού & σκέψεις για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα>

Περιεχόμενα

  1. Αντώνης Λουδάρος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού
  2. Αντώνης Λουδάρος: Υποψηφιότητα για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού
  3. Σχολιάστε την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και την απόφαση του MEGA

Αντώνης Λουδάρος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος, αποκάλυψε τα σχέδιά του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στις επερχόμενες εκλογές.

Σε συνέντευξή του, μίλησε για την υποψηφιότητά του και εξέφρασε την προσμονή του για την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και την απόφαση του MEGA να προβάλει εκ νέου το «Πενήντα Πενήντα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δείχνοντας αδιαφορία για το θέμα.

Αντώνης Λουδάρος: Υποψηφιότητα για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε τα σχέδιά του να είναι υποψήφιος στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού στις επερχόμενες εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, μίλησε για την απόφασή του και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επόμενη σεζόν.

Σχολιάστε την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και την απόφαση του MEGA

Όσον αφορά την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, την οποία αρχικά επρόκειτο να παρουσιάσει μαζί με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Λουδάρος ανέφερε ότι παρακολούθησε μόνο το πρώτο επεισόδιο λόγω του φορτωμένου θεατρικού του προγράμματος.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκπομπή, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει ανεξάρτητα από αυτό. Με αφορμή την απόφαση του MEGA να μεταδώσει εκ νέου το «Πενήντα Πενήντα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην prime time ζώνη, ο Λουδάρος έμεινε αδιάφορος, δηλώνοντας ότι δεν τον αφορά.

Αντώνης Λουδάρος: Υποψηφιότητα για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού & σκέψεις για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα
To top