Αποκλειστική συνέντευξη: Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό

Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει σε συνέντευξή της για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό. Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία τους και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν.

Αποκλειστική συνέντευξη: Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό>

Περιεχόμενα

  1. Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό
  2. Robert De Niro: Επιπλοκές της συντρόφου μετά τη γέννα

Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Παρασκευή, η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, μοιράζεται την εμπειρία της από την αντιμετώπιση επιπλοκών μετά τον τοκετό. Μιλώντας στην εκπομπή «CBS This Πρωινό» με την Gail King, η Chen συζητά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της γέννας της κόρης τους, Gia.

Η συνέντευξη ρίχνει φως στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και θα δώσει πληροφορίες για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό. Εν τω μεταξύ, ο Ντε Νίρο έχει κρατήσει τον ερχομό της κορούλας του μυστικό, με τα μεγαλύτερα παιδιά του να μην έχουν γνωρίσει ακόμα το νέο τους αδελφάκι.

Robert De Niro: Επιπλοκές της συντρόφου μετά τη γέννα

Η σύντροφος του Robert De Niro μοιράζεται λεπτομέρειες για τις επιπλοκές που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό σε επερχόμενη συνέντευξή της.

Αποκλειστική συνέντευξη: Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει για τις επιπλοκές μετά τον τοκετό

Η Tiffany Chen μιλάει για τις προκλήσεις και αποκαλύπτει την εμπειρία της στην εκπομπή «CBS This Πρωινό» με την Gail King. Παρά τις δυσκολίες, ο De Niro κράτησε χαμηλούς τόνους για την άφιξη της κόρης του και τα μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τη μικρή τους αδελφή.

To top