Απόψεις από τον Χάρη Βαρθακούρη: Ελληνική τηλεόραση, σχέσεις και ευτυχία

Εξερευνήστε τις απόψεις του Χάρη Βαρθακούρη για την ελληνική τηλεόραση, την απουσία του ως καλεσμένου και τον αντίκτυπο στη σχέση του. Δείτε περισσότερα για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» και τη νέα του ευτυχία με τη σύζυγό του.

Απόψεις από τον Χάρη Βαρθακούρη: Ελληνική τηλεόραση, σχέσεις και ευτυχία>

Δείτε την οπτική του Χάρη Βαρθακούρη για την ελληνική τηλεόραση, καθώς ανοίγεται για την απουσία του ως καλεσμένος για πάνω από ένα χρόνο και για το πώς η συμμετοχή του επηρέασε τη σχέση του.

Μάθετε περισσότερα για τις ιδέες του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» και τη νέα του ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του.

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση»

«Δεν έχω βγει ως επισκέπτης για πάνω από ένα χρόνο».

Χάρης Βαρθακούρης Μαζί με τον Χάρη Χάρη Βαρβάρη Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στον Alpha Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρβακούρης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την ελληνική τηλεόραση ως παρουσιαστής, ενώ αποκάλυψε ότι η ενασχόλησή του με την τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση του με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρβακούρη.

🍎 —>  

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει καν ως καλεσμένος για πάνω από ένα χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα καινούργιο κομμάτι. Είναι η πρώτη μου φορά στο ’23».

Ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε αρχικά.

«Για μένα, η τηλεόραση ήταν ένα μέσο επικοινωνίας της δουλειάς μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω με την οικογενειακή ζωή, η οποία μόνο κακό έκανε στη σχέση μας.

Τώρα που και η γυναίκα μου απέχει ένα χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ».

Απόψεις από τον Χάρη Βαρθακούρη: Ελληνική τηλεόραση, σχέσεις και ευτυχία

είπε ο τραγουδιστής.

To top