«Εμμονή» ή δικαιολογημένη εκδίκηση; Λογαριασμός μεντεσέ παντρεμένης γυναίκας για εξαπάτηση πρώην

Μια γυναίκα δέχεται κριτική επειδή δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Hinge για να δείξει στον απατημένο πρώην φίλο της τις γαμήλιες φωτογραφίες της. Μάθετε περισσότερα για το ασήμαντο σχέδιο εκδίκησής της.

«Εμμονή» ή δικαιολογημένη εκδίκηση; Λογαριασμός μεντεσέ παντρεμένης γυναίκας για εξαπάτηση πρώην>

Περιεχόμενα

  1. Γυναίκα φτάνει στα άκρα για να δείξει στον απατημένο πρώην της ότι έχει προχωρήσει
  2. Η διαδικασία επούλωσης μετά την προδοσία απαιτεί χρόνο
  3. Προσπάθεια της Gracie για ασήμαντη εκδίκηση
  4. Κατηγορίες για εμμονή και μετακίνηση

Μια παντρεμένη γυναίκα με το όνομα Gracie δέχεται πυρά αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Hinge μόνο και μόνο για να μπορεί ο πρώην φίλος της που την απατά να βλέπει τις γαμήλιες φωτογραφίες της.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, η Gracie εξηγεί ότι ήθελε να θέσει σε εφαρμογή ένα ασήμαντο σχέδιο εκδίκησης εναντίον του πρώην της και να του δείξει πόσο καλή είναι η ζωή της από τότε που χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι την κατηγορούν ότι εξακολουθεί να έχει «εμμονή» με τον πρώην φίλο της.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με τη διαδικασία επούλωσης μετά από προδοσία σε μια προηγούμενη σχέση και τη σημασία της επεξεργασίας των τραυμάτων του παρελθόντος πριν προχωρήσουμε παρακάτω.

Γυναίκα φτάνει στα άκρα για να δείξει στον απατημένο πρώην της ότι έχει προχωρήσει

Μια γυναίκα με το όνομα Gracie γελοιοποιείται στο TikTok επειδή δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Hinge μόνο και μόνο για να μπορεί ο πρώην φίλος της να βλέπει τις γαμήλιες φωτογραφίες της αφού την απάτησε.

Παρόλο που η Gracie είναι πλέον παντρεμένη και ο χωρισμός έγινε πριν από αρκετά χρόνια, οι άνθρωποι την κατηγορούν ότι εξακολουθεί να έχει εμμονή με τον πρώην της. Σε ένα βίντεο, η Gracie έδειξε το προφίλ της στο Hinge με τις φωτογραφίες του γάμου της και εξήγησε πώς κατέβασε τον εαυτό της με μαγνητοσκοπημένο τρόπο να κατεβάζει το Hinge για να φτιάξει ένα προφίλ μόνο και μόνο για να το βρει ο πρώην της.

Ενώ κάποιοι το βρήκαν διασκεδαστικό, άλλοι την επέκριναν επειδή δεν προχώρησε και εξακολουθεί να έχει εμμονή με τον πρώην της.

Η διαδικασία επούλωσης μετά την προδοσία απαιτεί χρόνο

Αν και είναι σύνηθες να αισθάνεστε προσβεβλημένοι από μια προηγούμενη σχέση, παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, είναι σημαντικό να επεξεργαστείτε τα τραύματα των προηγούμενων σχέσεων με υγιή τρόπο πριν μπείτε σε μια νέα σχέση ή ακόμη και σε γάμο.

Η ειδικός σε θέματα σχέσεων Alessandra Conti εξηγεί ότι το να αισθάνεστε προδομένοι από κάποιον που νομίζατε ότι είχε το συμφέρον σας στο μυαλό του είναι συναισθηματικά ύπουλο, επειδή αισθάνεστε ότι όχι μόνο προδοθήκατε, αλλά ότι σας κορόιδεψαν και δεν σας σεβάστηκαν. Η προδοσία όπως η εξαπάτηση μπορεί να κάνει τη διαδικασία επούλωσης να τραβήξει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Προσπάθεια της Gracie για ασήμαντη εκδίκηση

Η Γκρέισι αποφάσισε να εφαρμόσει ένα ασήμαντο σχέδιο εκδίκησης εναντίον του πρώην φίλου της αφού την απάτησε. Παρόλο που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που χώρισαν, η Gracie ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν «κάποιες φωτογραφίες μου που έπρεπε να δει».

Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Hinge μόνο και μόνο για να μπορεί ο πρώην της να δει τις φωτογραφίες του γάμου της. Το προφίλ της εμφάνιζε την κορυφαία φωτογραφία της με νυφικό κατά τη διάρκεια της τελετής και έγραψε «Ο πρώην μου έγινε ξανά ελεύθερος» στην πρώτη προτροπή.

Η Gracie ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ίδιας και του νέου της συζύγου την ημέρα του γάμου τους, ακολουθούμενη από μια άλλη φωτογραφία της ίδιας και του συζύγου της να ποζάρουν μπροστά από ένα χωράφι. Στην τελευταία προτροπή, η Gracie έγραψε: «Αφού με απάτησες, γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, ο οποίος είναι τώρα ο σύζυγός μου».

Κατηγορίες για εμμονή και μετακίνηση

Παρά το γεγονός ότι η Gracie είναι πλέον παντρεμένη και ο χωρισμός τους έγινε πριν από αρκετά χρόνια, κάποιοι την κατηγορούν ότι εξακολουθεί να έχει εμμονή με τον πρώην της.

Η Gracie απενεργοποίησε τα σχόλια στο βίντεό της, αλλά άφησε ένα μήνυμα για όποιον την επέκρινε επειδή φτάνει σε τόσο ακραίες καταστάσεις για να γελάσει τελευταίος. «Οι haters δημοσιεύουν ότι ο πρώην μου ζει στο κεφάλι μου χωρίς ενοίκιο μετά από αυτό το βίντεο», έγραψε σε κείμενο επικάλυψης. Στο τέλος του βίντεο, η Gracie πρόσθεσε: «Χωρίς [να συνειδητοποιώ] ότι τώρα ζω στο δικό τους».

To top