Η Μαίρη Βυτιναρού μιλάει για τον έρωτα με την Ελλάδα και τα επαγγελματικά της σχέδια σε αποκλειστική συνέντευξη

Η Ελληνίδα τηλεπερσόνα Μαίρη Βυτιναρού μιλάει για τον έρωτα με την Ελλάδα, τα επαγγελματικά της σχέδια και τις σκέψεις της για το GNTM και τους συναδέλφους της Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καραβά σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Η Μαίρη Βυτιναρού μιλάει για τον έρωτα με την Ελλάδα και τα επαγγελματικά της σχέδια σε αποκλειστική συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Μαίρη Βυτιναρού: Ερωτευμένη με την Ελλάδα, αλλά κρατά μυστική την επαγγελματική της ζωή
  2. Συμπέρασμα

Η Ελληνίδα τηλεπερσόνα Mary Vytinaros έχει ερωτευτεί την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή εξερευνά τη χώρα, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα», η Μαίρη μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, όπως για τις σκέψεις της σχετικά με την επιστροφή του GNTM και τον θαυμασμό της για τους συναδέλφους της Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καραβά. Μάθετε περισσότερα για όσα είχε να πει η Μαίρη σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη.

Μαίρη Βυτιναρού: Ερωτευμένη με την Ελλάδα, αλλά κρατά μυστική την επαγγελματική της ζωή

Η Μαίρη Βυτιναρού έδωσε πρόσφατα μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για τα τρέχοντα ενδιαφέροντα και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Μαίρη έχει ερωτευτεί την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή ασχολείται με τη φωτογραφία και την εξερεύνηση της χώρας ως βάση της. Αποκάλυψε επίσης ότι αυτή τη στιγμή είναι single και απολαμβάνει την ισορροπημένη ζωή που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή του GNTM, η Mary δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει η εκπομπή, αλλά συζητά για το επαγγελματικό της μέλλον.

Η Μαίρη παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με τα σχέδιά της, δηλώνοντας ότι της αρέσει να κρατάει τα μυστικά της. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω στις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας και ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι συμπαρουσιάστρια σε μια τηλεοπτική εκπομπή στο μέλλον.

Η Mary μίλησε επίσης για τον θαυμασμό της για τη Βίκυ Καγιά και την πεποίθησή της ότι η Vicky θα συνεχίσει να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Εξήρε επίσης τον Γιώργο Καραβά, χαρακτηρίζοντάς τον «καλό άνθρωπο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαίρη αποκάλυψε επίσης ότι της λείπει πολύ η οικογένειά της, την οποία δεν έχει δει εδώ και δύο χρόνια.

Συμπέρασμα

Η Μαίρη Βυτινάρος έχει αγκαλιάσει τη νέα της ζωή στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα ενδιαφέροντά της για τη φωτογραφία, ενώ κρατάει μυστικά τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους της στη βιομηχανία του θεάματος και η αγάπη της για την Ελλάδα είναι εμφανής. Παρά το γεγονός ότι της λείπει η οικογένειά της, η Μαίρη φαίνεται ικανοποιημένη με τη ζωή της και είναι ενθουσιασμένη για το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Η Μαίρη Βυτιναρού μιλάει για τον έρωτα με την Ελλάδα και τα επαγγελματικά της σχέδια σε αποκλειστική συνέντευξη
To top