Η Σοφία Καρβέλα μπερδεύει τους θαυμαστές της με τη φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς

Η Σοφία Καρβέλα μπερδεύει τους followers της με μια throwback φωτογραφία στο Instagram που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγο πριν γεννήσει.

Η Σοφία Καρβέλα μπερδεύει τους θαυμαστές της με τη φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς>

Η Σοφία Καρβέλα, η κόρη της Ελληνίδας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και του τραγουδοποιού Νίκου Καρβέλα, μπέρδεψε πρόσφατα τους followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια αναδρομική φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2015, όταν ήταν έγκυος στον γιο της Νέστορα, και την μοιράστηκε ως μια γλυκιά ανάμνηση της εγκυμοσύνης της. Μάθετε περισσότερα για αυτή την απροσδόκητη ανάρτηση και την τρέχουσα οικογενειακή κατάσταση της Σοφίας στο παρακάτω άρθρο.

Η Σοφία Καρβέλα μπερδεύει τους οπαδούς της με ανάρτηση στο Instagram με φουσκωμένη κοιλιά

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, μοιράστηκε στο Instagram μια throwback φωτογραφία που άφησε τους followers της σε σύγχυση. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2015, όταν η Καρβέλα ήταν έγκυος στον μικρό της γιο Νέστορα.

Στην ανάρτηση, η Καρβέλα κάνει μια αναδρομή στην εγκυμοσύνη της, μοιράζεται μια φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς της και σημειώνει ακόμη και το παρατσούκλι του γιου της, «Νέσι». Ο Νέστορας Πανουργιάς είναι σήμερα επτά ετών και είναι το δεύτερο παιδί της Καρβέλας με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά.

Η Σοφία Καρβέλα μπερδεύει τους θαυμαστές της με τη φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς
To top