Καλή δουλειά Nicky: Εξομολόγηση αγάπης και οικογενειακή συζήτηση – Αποκλειστική συνέντευξη | neolaia.gr

Δείτε γιατί ο Good Job Nicky κρατάει μυστικό τη φίλη του και ακούστε τις σκέψεις του για την αγάπη και την οικογένεια. Διαβάστε περισσότερα στο neolaia.gr!

Καλή δουλειά Nicky: Εξομολόγηση αγάπης και οικογενειακή συζήτηση – Αποκλειστική συνέντευξη | neolaia.gr>

Περιεχόμενα

  1. Good Job Nicky: Αποκαλύπτει την ερωτική του ζωή και τη σχέση του με τους γονείς του
  2. Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» – Ο λόγος που δεν θέλει να αναφερθεί στην κοπέλα του
  3. Αγάπη και ιδιωτικότητα
  4. Ισορροπία μεταξύ φήμης και οικογένειας

Good Job Nicky: Αποκαλύπτει την ερωτική του ζωή και τη σχέση του με τους γονείς του

Ο Good Job Nicky μίλησε πρόσφατα για την ερωτική του ζωή και τον λόγο πίσω από την απόφασή του να κρατήσει την κοπέλα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι το πρωί», ο ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής εξήγησε την απροθυμία του να αναφέρει τη φίλη του για να αποφύγει την ανεπιθύμητη προσοχή.

Παράλληλα με τη συζήτηση για την προσωπική του ζωή, μοιράστηκε επίσης πληροφορίες για τη σχέση του με τους γονείς του. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την οπτική του Good Job Nicky.

🍎 —> Κατεβάστε την εφαρμογή neolaia.gr στο iOS για περισσότερες ενημερώσεις!.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο πραγματεύεται τις απόψεις του Good Job Nicky για τον έρωτα, τη σχέση του με τους γονείς του και την παρουσία της μητέρας του στην εκπομπή..

Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» – Ο λόγος που δεν θέλει να αναφερθεί στην κοπέλα του

Ο Good Job Nicky μίλησε πρόσφατα για την ερωτική του ζωή και μοιράστηκε τον λόγο πίσω από την απροθυμία του να μιλήσει ανοιχτά για την κοπέλα του.

Σε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι το πρωί», ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία του να κρατήσει τη σχέση του ιδιωτική για να αποφύγει την περιττή προσοχή. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση του με τους γονείς του.

neolaia.gr

Αγάπη και ιδιωτικότητα

Όταν ρωτήθηκε για τη ρομαντική του ζωή, ο Good Job Nicky αποκάλυψε: «Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν με αγχώνει, αλλά προτιμώ να μην την αναγνωρίζω δημόσια. Δεν θέλω να υπάρξουν περιττές παρεμβάσεις. Σας παρακαλώ να καταλάβετε την απόφασή μου».

Ισορροπία μεταξύ φήμης και οικογένειας

Όσον αφορά τους γονείς του, ο Good Job Nicky εξέφρασε την άποψή του, δηλώνοντας: «Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε καριέρα με βάση το οικογενειακό μας όνομα.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο το Μπαρτακούρη όσο και το Πάριος έχουν τη δική τους σημασία και δεν θα άλλαζα την πορεία μου με τίποτα. Σφυρηλατώ το δικό μου δρόμο».

Σκεπτόμενος την εμφάνιση της μητέρας του στην εκπομπή, εξήρε την επιλογή της να επιστρέψει και να ασχοληθεί με κάτι που αγαπάει. Θαύμασε την αυθεντικότητά της, τονίζοντας πως είναι ο ίδιος άνθρωπος στο σπίτι όπως και στην τηλεόραση.

Μοιράστηκε: «Χορεύει, σιδερώνει. Έχω σταματήσει να βήχω μπροστά της, επειδή είναι πλέον γιατρός – μια κυρία με εκπομπή. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος».

Για περισσότερες ενημερώσεις, επισκεφθείτε.

Καλή δουλειά Nicky: Εξομολόγηση αγάπης και οικογενειακή συζήτηση – Αποκλειστική συνέντευξη | neolaia.gr
To top