Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Mente Fuerte και τις απόψεις της για τον έρωτα | Συνέντευξη στο «Pame Danae»

Δείτε τις αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte και την άποψή της για τον έρωτα. Αποκτήστε πληροφορίες για τις εμπειρίες της στη βιομηχανία του θεάματος και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Mente Fuerte και τις απόψεις της για τον έρωτα | Συνέντευξη στο «Pame Danae»>

Περιεχόμενα

  1. Μαρία Σολωμού: Fuerte; είναι τελικά σε σχέση με τη Mente Fuerte;
  2. Περιγράφοντας την «φλερτ κατάσταση»
  3. Αντιμετώπιση σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  4. Περιστατικά στην καριέρα και τον έρωτά της
  5. Τηλεοπτικές προσφορές και πολιτική ορθότητα

Δείτε τις τελευταίες αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός ανοίγεται για τη φλερτ σχέση τους και απαντά στα επικριτικά σχόλια στα social media.

Μάθετε περισσότερα για τις απόψεις της για τον έρωτα, τις εμπειρίες της στη βιομηχανία του θεάματος και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Μην χάσετε αυτή την ενδιαφέρουσα εικόνα από τη Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: Fuerte; είναι τελικά σε σχέση με τη Mente Fuerte;

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός; Για τη σχέση που έχει με τον Mente Fuerte μίλησε η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

🍎 —> neolaia.gr in app: κατεβάστε το στο iOS!.

Περιγράφοντας την «φλερτ κατάσταση»

Η ηθοποιός περιέγραψε τη σχέση που έχει με τον παγιδευτή ως μια «ερωτική κατάσταση» (φλερτάρουν μεταξύ τους).

«Είναι αυτονόητο ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και αυτός ζηλεύει υπερβολικά ίσως. Η Mente Fuerte δεν είναι η σχέση μου. Κάνουμε παρέα, αλλά σαφώς η κατάσταση είναι φλερτ. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κανείς στο μυαλό του», είπε αρχικά.

Παρόλα αυτά, πρόσθεσε: «Αυτό το θέμα της «τοξικής σχέσης» το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μια σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή αγάπη στη ζωή μου.

Η εφηβική που σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει φροντίδα και αγάπη, αλλά αυτή η φούσκα πρέπει να υπάρχει. Να αφήσω την αγάπη να μετατραπεί σε βαθιά αγάπη, αλλά μετά θα χωρίσω. Με νοιάζει να είμαι ερωτευμένη, αγαπώ τους φίλους μου»!.

Αντιμετώπιση σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαρία Σολωμού ασχολήθηκε επίσης με τα επικριτικά σχόλια που δέχεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Από τότε που έχω Instagram, έχω haters. Δεν απαντώ ποτέ, ούτε στους καλούς ούτε στους αρνητικούς. Μου έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, αλλά δεν έχω απαντήσει.

Άνθρωπος σε ένα μαγαζί με κοίταξε, τον κοίταξα, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επόμενη μέρα βρήκα ένα μήνυμα. Λοιπόν όχι, δεν θα απαντήσω! Λοιπόν, τι είσαι εσύ; Μια κότα;», σχολίασε.

Περιστατικά στην καριέρα και τον έρωτά της

Σχετικά με τα περιστατικά που της συνέβησαν στις δουλειές της, είπε: «Σε καμία από τις δύο κωμωδίες όπου υπάρχουν φρίκες, δεν έχω κατουρηθεί στα γέλια επί σκηνής.

Τι να κάνω; Συνέχισα! Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημος σύντροφος, όπου υπήρχε γάμος, αλλά αυτό δεν είναι πολύ κολακευτικό. Όταν εμφανίζεται ένα τρίτο πρόσωπο, υπάρχει λόγος. Ο δικός μου δεν είναι ποτέ «θα με χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου», γιατί δεν το θέλω αυτό. Ο δικός μου είναι η αγάπη.

Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και όταν έρχεται αυτό το συναίσθημα, δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω κανέναν».

Τηλεοπτικές προσφορές και πολιτική ορθότητα

Τέλος, αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί. «Έχω μια τηλεοπτική πρόταση για αργά το βράδυ, θα την παρακολουθήσω, αλλά δεν ξέρω.

Νομίζω ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι άνθρωποι που φτιάχνουν τις εκπομπές είναι πολύ comme il faut. Όλο αυτό το πολιτικά ορθό φτάνει στα άκρα και φοβάσαι τι θα πεις γιατί μετά θα σε πιάσουν στο στόμα τους και θα σε σπάσουν», είπε η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Mente Fuerte και τις απόψεις της για τον έρωτα | Συνέντευξη στο «Pame Danae»
To top