Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για την «παγωμένη σχέση» με τον Σάκη Κατσούλη σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει την άποψή του για την τεταμένη σχέση του με τον Σάκη Κατσούλη, αναφερόμενος σε συγκρούσεις του παρελθόντος και σε μια κόκκινη γραμμή που ξεπεράστηκε.

Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για την «παγωμένη σχέση» με τον Σάκη Κατσούλη σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη: «Θυμηθείτε τι λέγατε για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο το 2021»
  2. Εξήγηση του Τριαντάφυλλου
  3. Υπενθύμιση και συναισθηματική έκκληση

Ο Τριαντάφυλλος ανοίγεται για την «παγωμένη σχέση» του με τον Σάκη Κατσούλη, μοιράζεται τη δική του πλευρά της ιστορίας και ασχολείται με τους αγώνες τους στο παρελθόν.

Σκέφτεται τον αδελφικό τους δεσμό και την αυθεντική σχέση που είχαν, αλλά επισημαίνει μια κόκκινη γραμμή που ξεπεράστηκε, οδηγώντας στη θλίψη. Ο Τριαντάφυλλος τονίζει ότι δεν κρατάει κακία και είναι πρόθυμος να τείνει ένα χέρι φιλίας. Προτρέπει τον Σάκη να θυμάται τις κοινές τους εμπειρίες και τη σημασία της διατήρησης των ορίων.

Ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη: «Θυμηθείτε τι λέγατε για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο το 2021».

Ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη: «Θυμηθείτε τι λέγατε για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο το 2021»

Ο Τριαντάφυλλος βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί τη δική του πλευρά της ιστορίας σχετικά με την «παγωμένη σχέση» του με τον Σάκη Κατσούλη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ναι» το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουλίου.

Απαντώντας, ο Σάκης Κατσούλης απευθύνθηκε στον Τριαντάφυλλο και το τηλεοπτικό κοινό για να δώσει τη δική του οπτική γωνία επί του θέματος.

Εξήγηση του Τριαντάφυλλου.

Εξήγηση του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής εξέφρασε τη λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από τον Σάκη, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί το 2021. Ο Τριαντάφυλλος περιέγραψε τον δεσμό τους ως αυτόν των αδελφών, που επεκτείνεται και πέρα από την εκπομπή.

Τόνισε τη γνήσια φύση της σχέσης τους και αφηγήθηκε στιγμές κοινής ευαλωτότητας και προβληματισμού. Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε ότι ξεπεράστηκε μια κόκκινη γραμμή, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό με τον Γιώργο Κορώμη, το οποίο τον στεναχώρησε αλλά δεν οδήγησε σε μίσος ή κακές προθέσεις.

Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε την προθυμία του να τείνει χείρα βοηθείας στον Σάκη όταν χρειαστεί.

Υπενθύμιση και συναισθηματική έκκληση.

Υπενθύμιση και συναισθηματική έκκληση

Ο Τριαντάφυλλος παρότρυνε τον Σάκη να θυμηθεί τα πράγματα που είχε πει για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο το 2021, τονίζοντας ότι η υπέρβαση της κόκκινης γραμμής παραβίαζε την εμπιστοσύνη που είχαν δημιουργήσει.

Παρά την πληγή που προκλήθηκε, ο Τριαντάφυλλος επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του να διατηρήσει τα όρια που είχαν τεθεί μεταξύ τους, αντιπαραβάλλοντάς την με τη συναισθηματική αντίδραση που επέδειξε ο Σάκης.

Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για την «παγωμένη σχέση» με τον Σάκη Κατσούλη σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη
To top