Σπύρος Μπιμπίλας: Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σχόλια & υιοθετώντας την αυθεντικότητα ως βουλευτής | neolaia.gr

Ο ηθοποιός και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στα αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλατό του «Καλοκαιρινού Ναι». Ο ίδιος παραμένει ατάραχος από την κριτική και τονίζει την προσήλωσή του στον χαρακτήρα του και τον ρόλο του ως πολίτη στο κοινοβούλιο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σχόλια & υιοθετώντας την αυθεντικότητα ως βουλευτής | neolaia.gr>

Περιεχόμενα

  1. Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντώντας σε αρνητικά σχόλια
  2. Παραμένοντας πιστός στον εαυτό του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής, απαντά σε αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλατό του «Καλοκαιρινού Ναι». Τονίζει ότι παραμένει πιστός στον χαρακτήρα του και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι συναντά υποτιμητικά σχόλια, ο Μπιμπίλας επιλέγει να μην ασχολείται ή να μην επηρεάζεται από αυτά.

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντώντας σε αρνητικά σχόλια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που τον περιβάλλουν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλατό του «Καλοκαιρινού Ναι».

Τόνισε ότι ο χαρακτήρας του παραμένει αναλλοίωτος παρά τον ρόλο του ως πολιτικός και ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Μπιμπίλας αναγνώρισε την κριτική αλλά δήλωσε ότι δεν δίνει σημασία σε αυτήν, αρνούμενος να μπει στη διαδικασία να απαντήσει.

Παραμένοντας πιστός στον εαυτό του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του να διατηρήσει τον χαρακτήρα και την ταυτότητά του ακόμη και ως βουλευτής.

Μπήκε στη Βουλή ως πολίτης και όχι ως παραδοσιακός πολιτικός, έχοντας διασταυρώσει τους δρόμους του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε υποτιμητικά σχόλια, όπως το να τον αποκαλούν «Πιπίλα» ή να τον αναφέρουν ως «το στρουμφάκι του κοινοβουλίου», ο Μπιμπίλας εξέφρασε αδιαφορία και επέλεξε να μην ασχοληθεί με τον αρνητισμό.

Σπύρος Μπιμπίλας: Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σχόλια & υιοθετώντας την αυθεντικότητα ως βουλευτής | neolaia.gr
To top