Σπύρος Μπιμπίλας για το πουκάμισο με τους παπαγάλους: «Ότι θέλω θα φοράω»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για το περιβόητο πουκάμισο με τον παπαγάλο του και για την είσοδό του στην πολιτική. Δείτε την ιστορία πίσω από το πουκάμισο και τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σπύρος Μπιμπίλας για το πουκάμισο με τους παπαγάλους: «Ότι θέλω θα φοράω»>

Περιεχόμενα

  1. Σπύρος Μπιμπίλας: Το πουκάμισο του παπαγάλου και το πολιτικό του ταξίδι
  2. Συνέντευξη με τον Σπύρο Μπιμπίλα: Πολιτική και συνεργασία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
  3. Η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
  4. Η ιστορία πίσω από το πουκάμισο με τον παπαγάλο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συζητά για τη διαμάχη γύρω από το πουκάμισο με τον παπαγάλο και την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, αντιμετωπίζοντας την κριτική και τη συνεργασία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάθετε την ιστορία πίσω από το πουκάμισο και την άρνησή του να συμμορφωθεί με τους παραδοσιακούς ενδυματολογικούς κώδικες.

Σπύρος Μπιμπίλας: Το πουκάμισο του παπαγάλου και το πολιτικό του ταξίδι

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στη διαμάχη γύρω από το πουκάμισο με τον παπαγάλο που φορούσε κατά την ορκωμοσία του Κοινοβουλίου και συζητά για την είσοδό του στην πολιτική.

Η ενδυματολογική του επιλογή προκάλεσε εκτεταμένες συζητήσεις, αμφισβητώντας την πολιτική του σοβαρότητα.

Συνέντευξη με τον Σπύρο Μπιμπίλα: Πολιτική και συνεργασία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός, μοιράζεται την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική και τη συνεργασία του με την Ελευθερία Α.Ε. και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου, ο Μπιμπίλας δίνει τη δική του οπτική για τις συζητήσεις γύρω από το επίμαχο πουκάμισο.

Η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μπιμπίλας εξηγεί την απόφασή του να συνταχθεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικαλούμενος τις προηγούμενες εμπειρίες του με διάφορα κόμματα.

Αν και δεν είναι αυστηρά πολιτικός ή συνδεδεμένος με κάποιο κόμμα, ήταν μέλος του πολιτιστικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση των εξελίξεων. Ωστόσο, ο Μπιμπίλας αισθάνθηκε αποκομμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως λόγω του δημοψηφίσματος και της Συμφωνίας των Πρεσπών, γεγονός που τον παρακίνησε να διερευνήσει τις εκφράσεις της Κωνσταντοπούλου.

Η ιστορία πίσω από το πουκάμισο με τον παπαγάλο

Το πουκάμισο με τον παπαγάλο που προκάλεσε θύελλα δεν είναι ένα καινούργιο απόκτημα αλλά ένα ακριβό vintage κομμάτι που χάρισε στον Μπιμπίλα ο αείμνηστος αγαπημένος του φίλος, δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος (BarBar).

Το πουκάμισο έχει συναισθηματική αξία καθώς αντικατοπτρίζει την αγάπη του Μπιμπίλα για τους παπαγάλους.

Απευθυνόμενος στην κριτική σχετικά με την αντισυμβατική επιλογή της ενδυμασίας του, ο Μπιμπίλας επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στο χρώμα, την αισιοδοξία και το να μένει αληθινός στον εαυτό του, απορρίπτοντας την προσαρμογή στην παραδοσιακή λευκή ή απλή μπλε ενδυμασία.

Όταν ερωτάται για τον ενδυματολογικό κώδικα του Κοινοβουλίου, ο κ. Μπιμπίλας αμφισβητεί την ύπαρξή του, τονίζοντας ότι είναι ένα κατασκεύασμα συντηρητικών μυαλών και όχι ένας γραπτός κανονισμός.

Σπύρος Μπιμπίλας: Το πουκάμισο του παπαγάλου και το ταξίδι του στην πολιτική
To top