Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο με τον Μπαντόσα και τον Χουάν Μπετανκούρ | neolaia.gr

Δείτε το συναρπαστικό ερωτικό τρίγωνο στο οποίο εμπλέκονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Paula Badosa και ο Juan Betancourt. Μάθετε τις λεπτομέρειες στην εφαρμογή neolaia.gr.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο με τον Μπαντόσα και τον Χουάν Μπετανκούρ | neolaia.gr>

Περιεχόμενα

  1. Μπαντόσα: Στέφανος Τσιτσιπάς
  2. Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αποκαλυπτικός χαφιές
  3. Η αντίδραση του Χουάν Μπετανκούρ στις διακοπές των Μπαντόσα και Τσιτσιπά

Μπαντόσα: Στέφανος Τσιτσιπάς

Δείτε το ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά, της Paula Badosa και του Juan Betancourt.

Ως μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής από την Κούβα, ο Χουάν απολάμβανε μια παθιασμένη διετή σχέση με τον Ισπανό τενίστα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Τσιτσιπάς είχε σχέση και με την Badosa, με αποτέλεσμα ο Juan να απαντήσει με μια αποκαλυπτική ανάρτηση στο Instagram. Μάθετε περισσότερα για αυτή τη συναρπαστική ιστορία στο neolaia.gr στην εφαρμογή.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αποκαλυπτικός χαφιές

Ο Juan Betancourt, ο πρώην φίλος της Paula Badosa, μιας Ισπανίδας τενίστριας, αποκάλυψε την ερωτική της σχέση με τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά.

Ως μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής από την Κούβα, ο Juan είχε μια παθιασμένη σχέση δύο ετών με την Badosa πριν από τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η ερωτική τους ιστορία τράβηξε την προσοχή των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, με την Badosa να εκφράζει ανοιχτά τη βαθιά της αγάπη για τον Juan. Ωστόσο, ο χωρισμός τους παραμένει καλυμμένος από μυστήριο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο με τον Μπαντόσα και τον Χουάν Μπετανκούρ | neolaia.gr

Ήταν η άφιξη του Τσιτσιπά που οδήγησε στο τέλος του ειδυλλίου τους ή ήταν απλά η φυσική πορεία της σχέσης τους; Η απάντηση του Juan ήρθε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, με μια φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές του στην Ίμπιζα, συνοδευόμενη από ένα αινιγματικό μήνυμα που υποδηλώνει την αποδοκιμασία του για την υπερβολική προβολή της νέας σχέσης της Badosa στα social media. Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά τον χωρισμό τους, ο Juan επέλεξε να μην διαγράψει καμία από τις κοινές τους φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media.

Η αντίδραση του Χουάν Μπετανκούρ στις διακοπές των Μπαντόσα και Τσιτσιπά

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, ο Χουάν Μπετανκούρ έπεσε πάνω στις φωτογραφίες και τα βίντεο που αποτυπώνουν τις κοινές τους στιγμές.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Juan απάντησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με μαγιό από το δικό του ταξίδι στην Ίμπιζα. Η λεζάντα, «Αυτό που θέλετε να μάθετε το ζω, δεν το δημοσιεύω», υποδήλωνε τη δυσαρέσκειά του για την εκτεταμένη κάλυψη της σχέσης της Μπαντόσα με τον Τσιτσιπά.

Ενώ ο Μπαντόσα έχει προχωρήσει, ο Χουάν επέλεξε να διατηρήσει τις κοινές τους αναμνήσεις ανέπαφες στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

To top