Τζούλια Ρόμπερτς: Συγκινητική φωτογραφία για την 21η επέτειο γάμου

Η Τζούλια Ρόμπερτς γιορτάζει τα 21 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της. Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση στο Instagram!

Τζούλια Ρόμπερτς: Συγκινητική φωτογραφία για την 21η επέτειο γάμου>

Η Τζούλια Ρόμπερτς γιορτάζει τα 21 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία της και του συζύγου της, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος», έχει χτίσει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και είναι πλέον περήφανοι γονείς τριών παιδιών. Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση στο Instagram! 🍎 —>  

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιορτάζοντας 21 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία

Η Τζούλια Ρόμπερτς μπήκε στο Instagram για να τιμήσει την 21η επέτειο του γάμου της, μοιραζόμενη μια εγκάρδια φωτογραφία που τη δείχνει να φιλάει τον σύζυγό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Danny Monter σε μια ιδιωτική τελετή στις 4 Ιουλίου 2002.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Roberts εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για την διαρκή ένωση τους, γράφοντας απλά τη λεζάντα «21».

Ενώ η ίδια περιόρισε τα σχόλια στην ανάρτηση, οι στενοί φίλοι και συνάδελφοι της Roberts κατάφεραν να στείλουν τις ευχές τους.

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος», όπου η Ρόμπερτς πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ και ο Μοντέρ εργαζόταν ως εικονολήπτης.

Μετά από 21 χρόνια, το ζευγάρι έχει πλέον τρία παιδιά και απολαμβάνει έναν ευτυχισμένο γάμο μακριά από τον συνεχή έλεγχο των προβολέων.

Τζούλια Ρόμπερτς: Συγκινητική φωτογραφία για την 21η επέτειο γάμου

🍎 —> neolaia.gr σε app.

To top