Αγκαλιάζοντας την αυτο-αγάπη: Αψηφώντας τα στερεότυπα και γιορτάζοντας την αγάπη | Το ενδυναμωτικό ταξίδι της Τζένης

Αγκαλιάστε την αγάπη για τον εαυτό σας και αμφισβητήστε τα κοινωνικά πρότυπα. Ακολουθήστε το ενδυναμωτικό ταξίδι της Jenny, καθώς αψηφά τα στερεότυπα και γιορτάζει την αγάπη.

Αγκαλιάζοντας την αυτο-αγάπη: Αψηφώντας τα στερεότυπα και γιορτάζοντας την αγάπη | Το ενδυναμωτικό ταξίδι της Τζένης>

Περιεχόμενα

  1. Το πρόβλημα με τα θετικά σχόλια
  2. Η δύναμη της αγάπης

Δείτε το δυναμωτικό ταξίδι της αυτο-αγάπης και της αποδοχής. Ακολουθήστε την Τζένη καθώς αγκαλιάζει τον όμορφο, γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό της παρά τις κρίσεις της κοινωνίας.

Μάθετε πώς αμφισβητεί τα στερεότυπα και γιορτάζει την αγάπη με τον αφοσιωμένο σύζυγό της. Ας σπάσουμε το στίγμα μαζί!.

Ναι, είμαι χοντρή και ο σύζυγός μου δεν μου κάνει καμία χάρη που είμαι μαζί του. Καλό μυαλό!.

Είμαι αρκετά χοντρή, ή μάλλον για να είμαι σαφής, είμαι πολύ χοντρή, όπως με αποκαλούν συχνά. Δεν ήμουν πάντα τόσο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πάρει πάρα πολύ βάρος λόγω προβλημάτων υγείας.

Ήταν ένας συνεχής κύκλος από το να παίρνω βάρος, να το χάνω και να το ξαναπαίρνω. Κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου.

Μπορεί να είμαι χοντρή, αλλά είμαι μια όμορφη χοντρή, και πάνω απ’ όλα, είμαι ευτυχισμένη. Τα μοντέλα μεγάλων διαστάσεων είναι τα είδωλά μου. Ξοδεύω αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας την πρόοδό τους και χαίρομαι που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν για να ασχοληθούν μαζί μας. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία; «Δεν μπορείς να τρως πολύ γιατί κάνει κακό στην υγεία σου». Ψευδές ενδιαφέρον και πολύ υποκριτικό.

Μπροστά μας λένε: «Φροντίστε την υγεία σας» και πίσω μας λένε: «Κοιτάξτε τη χοντρή κυρία, είναι έτοιμη να φάει το πιάτο. Είδε σε τι χάλι έχει μπλέξει και θέλει να έχω φίλο;».

Ευτυχώς, αυτά τα περιστατικά είναι ελάχιστα και σπάνια, όχι ότι δεν υπάρχουν. Ήμουν από τους τυχερούς μέχρι στιγμής στη ζωή μου που έχω λάβει πολλή αγάπη από τους γύρω μου.

Το διαδίκτυο έχει διευρύνει τους ορίζοντές μας και άνθρωποι από παντού μοιράζονται τις ιστορίες τους, γεμίζοντας τον πλανήτη μας με ομορφιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούγεται τουλάχιστον ένα «κι εγώ» σε κάθε ιστορία που λέγεται.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έχουν δώσει μια διέξοδο.

Το πρόβλημα με τα θετικά σχόλια

Στη συνέχεια, όμως, συμβαίνει το εξής κακό.

Θα βρεθεί κάποιος που θα πει κάτι θετικό για ένα παχουλό κορίτσι, είτε επειδή το γνωρίζει, είτε επειδή του αρέσει αυτό που βλέπει, είτε επειδή δεν έχει κόμπλεξ όπως κάποιοι άλλοι.

Αντί οι άλλοι να εκτιμήσουν τα ωραία του λόγια και τον όμορφο τρόπο που επέλεξε να εκφραστεί, θα πέσουν με τα μούτρα να τον φάνε. «Μα είναι στραβός;» θα πουν. «Πού βρίσκει την ομορφιά; Θέλει να κάνει τον έξυπνο μαζί μας, και μάλλον γι’ αυτό τα λέει».

Άλλοι θα του δώσουν τα εύσημα σαν να έκανε μια παχιά δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ή θα τον θαυμάσουν σαν να έσωσε ένα κουτάβι από ένα φλεγόμενο κτίριο. Τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι ήρωας, σαν να είναι κάποιου είδους περιέργεια.

Για να αγαπάει ένα χοντρό κορίτσι, λένε, πρέπει να είναι σπουδαίος τύπος. Η αγάπη του είναι μια θυσία που κάθε ανιδιοτελής άντρας είναι πρόθυμος να κάνει. Λες και εμείς οι χοντροί είμαστε κάποιο είδος φιλάνθρωπου εμετού.

Αυτή η αντίληψη με ενοχλεί αφάνταστα. Δηλαδή, οι άντρες μας μας κάνουν χάρη που μας ερωτεύονται και μας αγαπούν; Ο σύζυγός μου, συγκεκριμένα, έπεσε έξω και παντρεύτηκε εμένα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτόν;.

Η δύναμη της αγάπης

Είναι δύσκολο να είσαι χοντρός σήμερα. Υπονοούμενα καθημερινά και βλέμματα που μας θυμίζουν ότι είμαστε ανεπιθύμητοι και δακτυλοδεικτούμενοι. Είναι εξαντλητικό να ζεις έτσι.

Αγαπώ τον σύζυγό μου πάρα πολύ. Του φέρομαι άψογα, είμαι έξυπνη, όμορφη και τον κάνω να γελάει. Μαζί με τα παιδιά μας, τον μεγαλώνω γιατί έχει την ψυχή ενός μικρού αγοριού.

Τον υποστηρίζω, κρατάω το νοικοκυριό σε λειτουργία, εργάζομαι και έχω τα πάντα έτοιμα στην εντέλεια όταν επιστρέψει.

To top