Θαυματουργή διαφυγή: Γυναίκα οδηγός αβλαβής μετά από σύγκρουση με πυλώνα δίπλα σε γεμάτο κατάστημα

Μια θαυματουργή διαφυγή: Γυναίκα οδηγός σώθηκε αφού προσέκρουσε σε κολόνα κοντά σε κατάστημα με πολύ κόσμο. Δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Θαυματουργή διαφυγή: Γυναίκα οδηγός αβλαβής μετά από σύγκρουση με πυλώνα δίπλα σε γεμάτο κατάστημα>

Περιεχόμενα

  1. Θαυμαστή απόδραση: Γυναίκα οδηγός σώθηκε μετά από σύγκρουση με κολόνα κοντά σε κατάμεστο κατάστημα
  2. Γυναίκα οδηγός διαφεύγει σώα και αβλαβής μετά από σύγκρουση με πυλώνα δίπλα σε γεμάτο κατάστημα

Θαυμαστή απόδραση: Γυναίκα οδηγός σώθηκε μετά από σύγκρουση με κολόνα κοντά σε κατάμεστο κατάστημα

Με μεγάλη τύχη, τροχαίο ατύχημα στη Στιβο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη δεν είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς ή θανάτους.

Παρά την αγωνιώδη οδήγηση, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα δίπλα σε πολυσύχναστο ζαχαροπλαστείο. Ενώ η οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα, η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής εξασφάλισε τη διάσωσή της.

Η φωτογραφία από το eparxialagada.blogspot χρησιμεύει ως μια οδυνηρή υπενθύμιση των πιθανών θυμάτων που αποφεύχθηκαν με την ακινητοποίηση του οχήματος στην κολόνα.

Γυναίκα οδηγός διαφεύγει σώα και αβλαβής μετά από σύγκρουση με πυλώνα δίπλα σε γεμάτο κατάστημα

Μια ευτυχής τροπή των πραγμάτων απέτρεψε σοβαρούς τραυματισμούς ή θανάτους σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Στιβο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Παρά την οδυνηρή οδήγηση, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε κολόνα δίπλα σε πολυσύχναστο ζαχαροπλαστείο. Η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της. Η φωτογραφία από το eparxialagada.blogspot αναδεικνύει το ενδεχόμενο να υπάρξουν θύματα αν το όχημα δεν είχε σταματήσει στην κολόνα.

Θαυματουργή διαφυγή: Γυναίκα οδηγός αβλαβής μετά από σύγκρουση με πυλώνα δίπλα σε γεμάτο κατάστημα
To top