Απειλώντας τη σχέση μας: Η εμμονή του φίλου μου με το παχουλό κορίτσι

Δείτε πώς η σχέση μιας γυναίκας τίθεται σε δοκιμασία όταν μαθαίνει για την εμμονή του φίλου της με τα παχουλά κορίτσια και τις ιστοσελίδες γνωριμιών.

Απειλώντας τη σχέση μας: Η εμμονή του φίλου μου με το παχουλό κορίτσι>

Περιεχόμενα

  1. Η εμμονή του φίλου μου με τα παχουλά κορίτσια απειλεί τη σχέση μας
  2. Αντιμετώπιση της έλξης του φίλου μου σε παχουλές γυναίκες

Δείτε πώς μια γυναίκα παλεύει να συμβιβαστεί με την έλξη του φίλου της προς τις παχουλές γυναίκες και πώς αυτό απειλεί να τους χωρίσει. Διαβάστε περισσότερα.

Η εμμονή του φίλου μου με τα παχουλά κορίτσια απειλεί τη σχέση μας

Μετά από δυόμισι χρόνια μαζί, ανακάλυψα ότι το αγόρι μου έχει αδυναμία στα παχουλά κορίτσια.

Παρατήρησα για πρώτη φορά τη διαδικτυακή του δραστηριότητα στο Facebook και το Instagram, όπου συμμετείχε και έκανε like σε αναρτήσεις από πολύ χοντρές γυναίκες με εσώρουχα. Λίγο αργότερα, ανακάλυψα ότι είχε εγγραφεί ακόμη και σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για να γνωρίσει γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Όταν τον ρώτησα, παραδέχτηκε την έλξη του για τις χοντρές γυναίκες, αλλά με διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να με απατήσει. Συμφωνήσαμε να μην το ξανασυζητήσουμε, αλλά όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τον φορητό του υπολογιστή, ανακάλυψα νέα και αδιάβαστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιστοσελίδες γνωριμιών με παχουλές γυναίκες.

Δεν ξέρω τι να κάνω, καθώς είμαστε και οι δύο στις αρχές των είκοσι ετών και έχουμε ενεργή σεξουαλική ζωή.

Αντιμετώπιση της έλξης του φίλου μου σε παχουλές γυναίκες

Ανακαλύπτοντας την εμμονή του φίλου μου με τις παχουλές γυναίκες με έχει αφήσει να αισθάνομαι μπερδεμένη και ανασφαλής για τη σχέση μας.

Παρόλο που έχουμε ενεργή σεξουαλική ζωή, ανησυχώ ότι η έλξη του για τις υπέρβαρες γυναίκες θα τον οδηγήσει στο να απατήσει ή τελικά να μας χωρίσει. Παρά τη διαβεβαίωσή του ότι δεν έχει καμία πρόθεση να γνωρίσει κάποια, έπεσα πάνω σε νέα και αδιάβαστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιστοσελίδες γνωριμιών με παχουλές κυρίες στο φορητό του υπολογιστή.

Δεν ξέρω πώς να προσεγγίσω αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το αγνοώ.

To top