Εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Διαδρομές, επηρεαζόμενοι ταξιδιώτες και εξοικονόμηση πόρων

Δείτε εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια στην Ελλάδα. Εταιρείες όπως η Attica Group, η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways προσφέρουν έως και 20% έκπτωση για ταξίδια με αυτοκίνητο 3-5 ατόμων από/προς Πειραιά.

Εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Διαδρομές, επηρεαζόμενοι ταξιδιώτες και εξοικονόμηση πόρων>

Περιεχόμενα

  1. Εισιτήρια πλοίων: Ποιοι επηρεάζονται και σε ποια δρομολόγια
  2. Μείωση των τιμών
  3. Attica Group, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways Εκπτώσεις
  4. Αυξημένη έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού
  5. SEAJETS Εκπτώσεις
  6. Πρόσθετες εκπτώσεις από την SEAJETS
  7. Golden Star Ferries Εκπτώσεις

Ψάχνετε για εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα ανακοινώνουν σταδιακά εκπτώσεις στα εισιτήρια των επιβατών, μετά από μια συνάντηση που προέτρεψε τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Οι εκπτώσεις αυτές ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία και ισχύουν για συγκεκριμένες γραμμές κορμού, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών του Πειραιά, της Ραφήνας, της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας. Η Attica Group, η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways προσφέρουν εκπτώσεις περίπου 20% για 3 έως 5 άτομα που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο από και προς τον Πειραιά.

Οι εκπτώσεις στα εισιτήρια του κοινωνικού τουρισμού έχουν επίσης αυξηθεί από 25% σε 50%, ωφελώντας τους επιβάτες με έκπτωση 95% μέσω της συμμετοχής του ΟΑΕΔ. Η SEAJETS, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη εφαρμόσει μειώσεις τιμών, συνεχίζει να πρωτοπορεί με νέες εκπτώσεις. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες και πρόσθετες εκπτωτικές προσφορές από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες. (χαρακτήρες: 746).

Εισιτήρια πλοίων: Ποιοι επηρεάζονται και σε ποια δρομολόγια.

Εισιτήρια πλοίων: Ποιοι επηρεάζονται και σε ποια δρομολόγια

Την παροχή εκπτώσεων στα επιβατικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανακοινώνουν σταδιακά οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου, όπου ζητήθηκε από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες να μειώσουν το κόστος μετακίνησης της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Μείωση των τιμών.

Μείωση των τιμών

Η μείωση των τιμών εξαρτάται από την εταιρεία και την εμπορική της πολιτική και θα ισχύει για συγκεκριμένες γραμμές κορμού, δηλαδή αυτές που ξεκινούν ή φθάνουν στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας.

Attica Group, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways Εκπτώσεις.

Attica Group, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways Εκπτώσεις

Η Attica Group to blue star ferries και η Hellenic Seaways ανακοίνωσαν εκπτώσεις περίπου 20% για ταξίδια από 3 έως 5 άτομα με αυτοκίνητο προς όλους τους προορισμούς από και προς τον Πειραιά.

Αυξημένη έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού.

Αυξημένη έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού

Παράλληλα, αυξάνει την έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού από 25% σε 50%, με αποτέλεσμα ο δικαιούχος επιβάτης του κοινωνικού τουρισμού να απολαμβάνει έκπτωση 95% στο εισιτήριό του με τη συμμετοχή του ΟΑΕΔ.

SEAJETS Εκπτώσεις.

SEAJETS Εκπτώσεις

Επίσης, παρά το γεγονός ότι η SEAJETS είχε ήδη προχωρήσει από τα τέλη Μαΐου 2023 σε μειώσεις τιμών έως και 19% σε σχέση με το 2022, η SEAJETS πρωτοπορεί και προχωρά σε νέες εκπτώσεις.

Πρόσθετες εκπτώσεις από την SEAJETS.

Πρόσθετες εκπτώσεις από την SEAJETS

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία σε συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση – και παρά τη μεγάλη αστάθεια στις τιμές των καυσίμων που έχουν αυξηθεί από την περασμένη εβδομάδα κατά 8-10% – για λόγους δημοσίου συμφέροντος επεκτείνει την εκπτωτική της πολιτική και ανακοινώνει τις ακόλουθες πρόσθετες εκπτώσεις συνολικά, οι οποίες ισχύουν για εισιτήρια που εκδίδονται από τις 18 Ιουλίου και για ταξίδια έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Golden Star Ferries Εκπτώσεις.

Golden Star Ferries Εκπτώσεις

Η Golden Star Ferries εκτός από τις υποχρεωτικές εκπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, η εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 20% με τα συμβατικά της πλοία, για την περίοδο από 17 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου, κάθε Τρίτη, σε μεμονωμένα εισιτήρια (οικονομικής & διακεκριμένης θέσης καθώς και αεροπορικής θέσης), αυτοκίνητα και δίκυκλα. Σημειώνεται ότι η Golden Star Ferries εφαρμόζει ήδη εκπτώσεις σε (ΑΜΕΑ, πολύτεκνους, φοιτητές), τρίτεκνες οικογένειες, ένστολους και συνταξιούχους ναυτικούς.

Παράλληλα, εδώ και καιρό τρέχει ελκυστικές προσφορές με το ταχύπλοο Superexpress, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις πλησιάζουν τις τιμές των συμβατικών πλοίων, ενώ παρέχει μειωμένες τιμές για ομαδικά ταξίδια.

Με πληροφορίες από το APPE-MPA.

To top