Γάμος χωρίς αγάπη: Προδοσία και λαχτάρα για οικειότητα |

Απελπισμένοι σε έναν γάμο χωρίς αγάπη: Προδοσία και νοσταλγία | SEO

Γάμος χωρίς αγάπη: Προδοσία και λαχτάρα για οικειότητα |>

Περιεχόμενα

  1. : Απελπισμένοι για αγάπη και προδομένοι
  2. Αναζητώντας απαντήσεις και στοργή: Παλεύοντας σε έναν γάμο χωρίς αγάπη
  3. Αμφιβολίες και ανακαλύψεις: Σπίθα που σβήνει και υποψίες
  4. Αποφυγή και δικαιολογίες: Συναισθηματική παραμέληση
  5. Πειρασμός και απελπισία: Σκεπτόμενος μια άπιστη πράξη

: Απελπισμένοι για αγάπη και προδομένοι

Εγκλωβισμένη σε έναν γάμο χωρίς αγάπη που μαστίζεται από σεξουαλική στέρηση, κουβαλάω στους ώμους μου το βάρος της απιστίας του συζύγου μου.

Ντροπιασμένη και επιβαρυμένη, δεν έχω ακόμη εμπιστευτεί κανέναν, ούτε καν τη μητέρα μου ή τους φίλους μου, παρά τις δυνατότητες καθοδήγησής τους. Με 13 χρόνια γάμου, συμπεριλαμβανομένου ενός ετήσιου χωρισμού, βρίσκω τώρα τον εαυτό μου να νοσταλγεί την αγάπη, την κατανόηση και τη σωματική οικειότητα που απουσίαζε επί έξι αγωνιώδη χρόνια.

Καθώς εμβαθύνω στις διαδικτυακές δραστηριότητες του συζύγου μου, οι υποψίες μου επιβεβαιώνονται καθώς αναζητά νεότερες γυναίκες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ανακαλύπτοντας την εμπλοκή του σε διαδικτυακές σχέσεις, τον φέρνω αντιμέτωπο με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, για να αντιμετωπίσω την άρνηση και τις κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Το τίμημα για την αυτοεκτίμησή μου βαθαίνει καθώς δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, αφήνοντάς με να σκέφτομαι να αναζητήσω παρηγοριά εκτός του γάμου μας. Εν μέσω των απαιτητικών ωρών εργασίας μου και των ευθυνών μου για τη φροντίδα της ηλικιωμένης μητέρας μου, βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι, χωρίς να είμαι σίγουρη για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω.

Αναζητώντας απαντήσεις και στοργή: Παλεύοντας σε έναν γάμο χωρίς αγάπη

Βρίσκομαι σε μια βαθιά οδυνηρή κατάσταση, την οποία έχω κρατήσει κρυφή από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου και των φίλων μου.

Στα 49 μου χρόνια, είμαι παντρεμένη με τον σύζυγό μου εδώ και 13 χρόνια, με έναν σύντομο χωρισμό στο ενδιάμεσο που τελικά μας οδήγησε να συμφιλιωθούμε χωρίς να επιδιώξουμε διαζύγιο. Ωστόσο, η σχέση μας έχει επιδεινωθεί σε σημείο που δεν έχουμε εμπλακεί σε προσωπικές στιγμές τα τελευταία έξι χρόνια, αν όχι περισσότερο. Αυτή η έλλειψη αγάπης και σωματικής σύνδεσης έχει καταβάλει το τίμημά της και στους δύο μας.

Αμφιβολίες και ανακαλύψεις: Σπίθα που σβήνει και υποψίες

Όταν ο σύζυγός μου λείπει στη δουλειά, δεν μπορώ να αντισταθώ στην ανάγκη να ψάξω τον υπολογιστή του, και συγκεκριμένα το ιστορικό περιήγησής του, με την ελπίδα να αποκαλύψω την αλήθεια πίσω από τις συμπεριφορές και τις προθέσεις του.

Προς απογοήτευσή μου, ανακάλυψα ότι αναζητά συχνά νεότερες γυναίκες σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram. Σοκαριστικά, σκόνταψα ακόμη και στην αναζήτησή του για την 23χρονη κόρη του καλύτερου φίλου του. Ψάχνοντας βαθύτερα, αποκάλυψα στοιχεία που τον έδειχναν να εμπλέκεται σε διαδικτυακές σεξουαλικές επαφές με ορισμένες από αυτές τις γυναίκες.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τον έφερα αντιμέτωπο με αδιάσειστες αποδείξεις, αρνείται αυτές τις πράξεις και με κατηγορεί ότι εισέβαλα στην ιδιωτική του ζωή. Σε απάντηση, άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής του, μια κίνηση που δεν έχει μεγάλη σημασία για μένα, γιατί έχω ήδη βρει αυτό που έψαχνα. Αν επιδίδεται σε τέτοιες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, τι μπορεί να κάνει όταν ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στη δουλειά του;.

Αποφυγή και δικαιολογίες: Συναισθηματική παραμέληση

Ο σύζυγός μου έχει γίνει ικανός στο να αποφεύγει την ευθύνη και να προσφέρει δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του.

Δείχνει ελάχιστο ενδιαφέρον για μένα, και όταν βρίσκεται στο σπίτι, βυθίζεται στον φορητό υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο, απορροφημένος σε παιχνίδια και άλλες άγνωστες δραστηριότητες. Η συναισθηματική απόσταση μεταξύ μας μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει.

Πειρασμός και απελπισία: Σκεπτόμενος μια άπιστη πράξη

Πρόσφατα, επανασυνδέθηκα με έναν γνωστό μου από το παρελθόν μέσω Facebook και κανονίσαμε να συναντηθούμε για καφέ.

Η απελπισία για αγάπη, τρυφερότητα και στοργή με οδηγεί στο να εξετάσω σοβαρά το ενδεχόμενο να προδώσω τον σύζυγό μου και να αναζητήσω παρηγοριά στην αγκαλιά αυτού του άλλου άνδρα. Παρόλο που το προηγούμενο φλερτ μας δεν οδήγησε πουθενά, αναρωτιέμαι αν τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσω τι θα μπορούσε να είναι.

Το να συνδυάζω πολλές ώρες εργασίας και να φροντίζω την ηλικιωμένη μητέρα μου, η οποία δεν έχει κανέναν άλλο να στηριχθεί, έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή μου και τη συνολική μου ευεξία.

Βρίσκομαι σε ιστορικό χαμηλό, νιώθοντας άχρηστη μπροστά στον άνδρα που κάποτε πίστευα ότι θα με εκτιμούσε και θα με στήριζε. Το ερώτημα παραμένει: Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση;.

Zoe.

To top