Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο σύζυγος πρότεινε με το δαχτυλίδι της πρώην του

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας της οποίας ο σύζυγος της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του. Η viral εξομολόγησή της αποκαλύπτει χρόνια εξαπάτησης και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο σύζυγος πρότεινε με το δαχτυλίδι της πρώην του>

Περιεχόμενα

  1. Είμαι έξαλλη: Μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του
  2. Είμαι έξαλλη: Του έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του
  3. Μια συγκλονιστική πρόταση
  4. Αποκαλυπτόμενη εξαπάτηση
  5. Ένα αμφίβολο παρελθόν
  6. Η αλήθεια αποκαλύπτεται

Είμαι έξαλλη: Μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του

Η σοκαριστική αποκάλυψη μιας γυναίκας ότι ο σύζυγός της της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο μονόπετρο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του έχει γίνει viral στα social media. Παρά την αρχική χαρά της για την πρόταση γάμου, η ευτυχία της εξαφανίστηκε γρήγορα όταν ανακάλυψε την αλήθεια. Για χρόνια την εξαπατούσε, αρνούμενος ότι επρόκειτο για το ίδιο κόσμημα.

Η ανάρτηση της γυναίκας στο Mumsnet έχει προκαλέσει κύμα υποστήριξης από άλλες γυναίκες που συμπάσχουν με την απογοήτευση και την εξαπάτησή της. Δείτε τις λεπτομέρειες αυτής της εκπληκτικής ιστορίας.

Είμαι έξαλλη: Του έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του

Μια γυναίκα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο μονόπετρο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του.

Μια συγκλονιστική πρόταση

Μια νεαρή κοπέλα ένιωσε πιο ευτυχισμένη στον κόσμο όταν ο σύντροφός της γονάτισε μπροστά της, έβγαλε ένα εκπληκτικό μονόπετρο δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Αποκαλυπτόμενη εξαπάτηση

Σύντομα, όμως, η ευτυχία της έφυγε από το παράθυρο όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε προσφέρει το ίδιο δαχτυλίδι στην πρώην του όταν της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Στην πραγματικότητα, για χρόνια της έλεγε ψέματα, επιμένοντας ότι δεν ήταν το ίδιο κόσμημα.

Ένα αμφίβολο παρελθόν

«Παντρεύτηκα τον σύζυγό μου πριν από μερικά χρόνια. Σύντομα έμεινα έγκυος και αποκτήσαμε ένα μωρό. Είχα πάντα τις υποψίες μου ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι που είχε προτείνει στην πρώην του – τη μητέρα του θετού μου παιδιού.

Εκείνη του είχε δώσει πίσω το μονόπετρο όταν χώρισαν πριν από χρόνια. Στην πραγματικότητα, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο. Αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι», αναφέρει η γυναίκα σε ανάρτησή της στον ιστότοπο Mumsnet.

«Ήξερα ότι είχε το δαχτυλίδι από τότε που πρωτογνωριστήκαμε, καθώς το είχα βρει όταν πετάξαμε ένα σωρό πράγματα για να μετακομίσουμε μαζί. Αυτό ήταν πριν από περίπου επτά χρόνια.

Κάποια στιγμή, το δαχτυλίδι απλά εξαφανίστηκε και μου είχε πει ότι το είχε ξεφορτωθεί», εξηγεί η νεαρή μητέρα.

«Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, αναρωτήθηκα, αλλά καθώς δεν είχα ξαναδεί το δαχτυλίδι, δεν ήμουν 100% σίγουρη, καθώς δεν το θυμόμουν ακριβώς.

Όταν τέθηκε το θέμα μερικές φορές, άλλαξε το θέμα στο τι είχε κάνει με αυτό, αλλά το κουτί από το οποίο το έβγαλε για την πρόταση γάμου έμοιαζε λίγο φθαρμένο», λέει η γυναίκα.

«Λίγους μήνες αργότερα, τον ρώτησα ευθέως, και μου είχε πει, φυσικά όχι, και ότι είχε πάρει το δικό μου από κάποιο μαγαζί σε μια γειτονική πόλη, και ότι είχε πάει εκεί με έναν φίλο του, ειδικά, για να το διαλέξει για μένα, κ.λπ.

κ.λπ.», ανέφερε η νεαρή σύζυγος στην ανάρτησή της.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται

Πρόσφατα, η γυναίκα έμαθε την αλήθεια για το δαχτυλίδι.

«Είμαι πολύ τσαντισμένος. Όχι επειδή ήθελα να έχω ένα δικό μου πολύτιμο δαχτυλίδι, θα ήμουν ευτυχής με οτιδήποτε. Αλλά επειδή μου είπε ψέματα και επειδή είμαι έξαλλη που το είχε δώσει και σε άλλη γυναίκα», εξηγεί η γυναίκα.

«Εξάλλου, είναι η μητέρα του παιδιού του. Η κοπέλα ήταν πολύ καλή μαζί μου. Και ένας Θεός ξέρει τι θα σκεφτόταν αν με έβλεπε να το φοράω. Θα ήταν ένα πράγμα που σίγουρα θα της έδινε μεγάλη ικανοποίηση να ξέρει ότι δεν το γνωρίζω καν», λέει η γυναίκα.

Η ανάρτηση της γυναίκας έγινε γρήγορα viral, με τις γυναίκες που σχολίασαν την ανάρτηση να παίρνουν το μέρος της γυναίκας.

«Κι εμένα θα με πείραζε», σημείωσε ένας σχολιαστής.

«Πήγαινέ το στο κοσμηματοπωλείο.

To top