Φόβοι για λουκέτο στα ελληνικά σούπερ μάρκετ και επέκταση της ΑΒ Βασιλόπουλος – Ανησυχίες και παράπονα στην αγορά

Οι φόβοι για μόνιμο λουκέτο σε ελληνικό σούπερ μάρκετ προκαλούν ανησυχία στην αγορά. Εν τω μεταξύ, η ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων ΑΒ Shop&Go με δεκάδες καταστήματα το 2022.

Φόβοι για λουκέτο στα ελληνικά σούπερ μάρκετ και επέκταση της ΑΒ Βασιλόπουλος – Ανησυχίες και παράπονα στην αγορά>

Περιεχόμενα

  1. Βόμβα: Ανησυχίες για μόνιμο λουκέτο σε ελληνικό σούπερ μάρκετ
  2. Επέκταση των σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος θέτει φιλόδοξους στόχους
  3. Απίστευτα παράπονα γύρω από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL
  4. Βόμβα: Φόβοι για μόνιμο λουκέτο σε ελληνικό σούπερ μάρκετ
  5. Σούπερ μάρκετ: Ανησυχίες γύρω από την κίνηση του Βασιλόπουλου
  6. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL αντιμετωπίζει απίστευτα παράπονα
  7. Ελάτε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα δικαιώματα των εργαζομένων

Βόμβα: Ανησυχίες για μόνιμο λουκέτο σε ελληνικό σούπερ μάρκετ

Ένα ελληνικό σούπερ μάρκετ-μαμούθ αντιμετωπίζει απώλειες και φόβους για άμεσο λουκέτο, προκαλώντας ανησυχία στην αγορά.

Ο όμιλος αγορών ΕΛΟΜΑΣ παρέχει καλύτερους όρους διαπραγμάτευσης και κοινές προωθητικές ενέργειες για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της αλυσίδας του. Ωστόσο, οι πρόσφατες αποχωρήσεις και οι επικείμενες αποχωρήσεις αποδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη του ομίλου, μειώνοντας το συνολικό τζίρο.

Εν τω μεταξύ, η ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζει μια σημαντική επέκταση, προσθέτοντας δεκάδες καταστήματα στο δίκτυο της ΑΒ Shop&Go, προσφέροντας αγορές ευκολίας σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Αντίθετα, συγκλονιστικές καταγγελίες έχουν προκύψει κατά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL, αναδεικνύοντας τις αντεργατικές μεθόδους της. Δείτε περισσότερα!.

Επέκταση των σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος θέτει φιλόδοξους στόχους

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ Shop&Go με 50 νέα καταστήματα το 2022, παρέχοντας βολικές επιλογές αγορών στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Φιλοδοξώντας να φτάσει τα 250 καταστήματα συνολικά μέσα σε τρία χρόνια, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ γιορτάζει την ολοκλήρωση του 100ου καταστήματος AB Shop&Go στην Αργυρούπολη. Η ευκαιρία franchise προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες την ευκαιρία να συνεργαστούν με μια αξιόπιστη και υποστηρικτική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δείτε τα οφέλη και πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τη διαφορά στη γειτονιά.

Απίστευτα παράπονα γύρω από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL

Τα τελευταία ωράρια έχουν φέρει συγκλονιστικές καταγγελίες κατά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL, με τους εργαζόμενους να κατηγορούν την εταιρεία ότι τους κατηγορεί άδικα για κλοπή για να τους εξαναγκάσει σε παραιτήσεις χωρίς αποζημίωση.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τις αντεργατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η εργοδοσία της LIDL, συμπεριλαμβανομένων ανυπόστατων κατηγοριών και απειλών για ποινική δίωξη. Οι ενέργειες αυτές προκαλούν δίκαιη οργή και αποκαλύπτουν την πραγματική πολιτική της εταιρείας.

Ενταχθείτε στο συλλογικό αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων και συμμετέχετε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα που οργανώνεται για την προστασία της υγείας, του εισοδήματος και των δικαιωμάτων. Μάθετε περισσότερα!.

Βόμβα: Φόβοι για μόνιμο λουκέτο σε ελληνικό σούπερ μάρκετ

Απώλειες και φόβοι άμεσου λουκέτου καταλαμβάνουν το ελληνικό σούπερ μάρκετ-μαμούθ, καθώς στην αγορά δημιουργούνται ανησυχίες.

Η ομάδα αγορών σούπερ μάρκετ, ΕΛΟΜΑΣ, λειτουργεί ως ομπρέλα για τις μικρές και μεσαίες αλυσίδες, προσφέροντας καλύτερους όρους διαπραγμάτευσης και κοινές προσφορές. Ωστόσο, οι πρόσφατες αποχωρήσεις και η επικείμενη αποχώρηση αποδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη του ομίλου. Η είσοδος νέων μελών στοχεύει να αντισταθμίσει τις απώλειες, αλλά οι προκλήσεις παραμένουν.

Εν τω μεταξύ, η ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων AB Shop&Go, φέρνοντας μεγάλη αναστάτωση στην αγορά των σούπερ μάρκετ. Δείτε τις λεπτομέρειες!.

Σούπερ μάρκετ: Ανησυχίες γύρω από την κίνηση του Βασιλόπουλου

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων AB Shop&Go με την προσθήκη 50 νέων καταστημάτων το 2022, καλύπτοντας την αγορά convenience στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Με 100 καταστήματα ΑΒ Shop&Go, το σούπερ μάρκετ γιορτάζει την επιτυχία του στην παροχή ταχύτητας και ευκολίας αγορών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει ευκαιρίες franchising, υποστηρίζοντας νέους επιχειρηματίες στην έναρξη της δικής τους επιχείρησης. Δείτε την πρόταση συνεργασίας και πώς συμβάλλει στις τοπικές γειτονιές. Μάθετε περισσότερα!.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL αντιμετωπίζει απίστευτα παράπονα

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL αντιμετωπίζει κατηγορίες για αντεργατικές μεθόδους και κακομεταχείριση των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι τους κατηγορούν άδικα για κλοπή για να τους αναγκάσουν να παραιτηθούν.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τις απαράδεκτες τακτικές της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των ψευδών κατηγοριών και των απειλών για ποινική δίωξη. Το πρόσφατο περιστατικό με έναν συνταξιούχο αναδεικνύει την ανάγκη για αλλαγή. Δείτε τις λεπτομέρειες και την απάντηση σε αυτές τις ανησυχητικές πρακτικές.

Ελάτε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα δικαιώματα των εργαζομένων

Συνδικάτα και φορείς διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 26 Φεβρουαρίου για την προστασία των δικαιωμάτων, του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων.

Ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας στοχεύει στην αντιμετώπιση της φτώχειας, της έλλειψης στέγης και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Συμμετέχετε στο κίνημα και κάντε τη φωνή σας να ακουστεί για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

To top