Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την ηλεκτρονική απάτη: Ο Σκλαβενίτης κυριαρχεί στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ με ρεκόρ τζίρου

Δείτε την κυριαρχία της Σκλαβενίτης στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ με τζίρο 4,5 δισ. ευρώ. Μάθετε για τον διαγωνισμό «Καλό Πάσχα» και την έκτακτη ανακοίνωση για την απάτη, καθώς και συμβουλές για την αποφυγή της ηλεκτρονικής απάτης».

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την ηλεκτρονική απάτη: Ο Σκλαβενίτης κυριαρχεί στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ με ρεκόρ τζίρου>

Περιεχόμενα

  1. Σκλαβενίτης: Κυριαρχώντας στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ
  2. Σκλαβενίτης: Ανακοίνωση Πασχαλινού Διαγωνισμού και Απάτης
  3. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την ηλεκτρονική απάτη
  4. Βασικές οδηγίες για να αποφύγετε να πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ με τη Σκλαβενίτης να παραμένει στην κορυφή. Διαβάστε για τον τελευταίο τους διαγωνισμό και την έκτακτη ανακοίνωσή τους προς την αστυνομία για την καταπολέμηση της απάτης.

Επίσης, λάβετε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για το πώς να αποφύγετε να πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης και επενδυτικής απάτης. Μάθετε πού μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού για την ηλεκτρονική απάτη και τους διάφορους τύπους απάτης στην αγορά.

Σκλαβενίτης: Κυριαρχώντας στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ

Η Σκλαβενίτης συνεχίζει να επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ, όπως αποδεικνύεται από τον εντυπωσιακό κύκλο εργασιών της, ο οποίος ανήλθε σε 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ το 2022, διπλάσιος από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της.

Η εταιρεία είναι εδώ και χρόνια ηγέτης της αγοράς και διατηρεί έναν ισχυρό πόλο δραστηριότητας ακόμη και μετά την εξαγορά και απορρόφηση της Μαρινόπουλος. Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε μικρή μείωση του κύκλου εργασιών της από το 2021 έως το 2022, ενώ η Lidl εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών της θα ανέλθει σε περίπου 1,8 δισ. ευρώ και ο όμιλος της αγοράς Metro-My σε 1,5 δισ.

ευρώ, γεγονός που την καθιστά τον τέταρτο μεγαλύτερο παίκτη της αγοράς.

Σκλαβενίτης: Ανακοίνωση Πασχαλινού Διαγωνισμού και Απάτης

Ο Σκλαβενίτης μοιράζει χρήματα στον διαγωνισμό «Καλό Πάσχα», ο οποίος διαρκεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.

Η Σκλαβενίτης ανακοίνωσε επίσημα τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της, ενώ έντυπα συμμετοχής θα βρείτε στα σημεία πώλησης των προϊόντων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, με δώρα που κυμαίνονται από δωροεπιταγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αξίας 3.000€ για 5 τυχερούς έως από μία δωροεπιταγή ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αξίας 50€ έκαστη για 300 τυχερούς.

Ωστόσο, ο Σκλαβενίτης εξέδωσε επίσης έκτακτη ανακοίνωση σχετικά με απατεώνες που χρησιμοποιούν το όνομα και τα δεδομένα της εταιρείας για να παρασύρουν ανθρώπους σε εικονικούς διαγωνισμούς που δημοσιεύονται σε λογαριασμούς και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να αποκτήσουν προσωπικά δεδομένα από τους συμμετέχοντες. Η εταιρεία αρνείται ότι διεξάγει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει καταγγείλει την υπόθεση στις αρμόδιες αρχές, προειδοποιώντας τους πολίτες να μην ακολουθούν τέτοιους συνδέσμους και να διαγράφουν αμέσως τυχόν παραπλανητικά μηνύματα.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει ήδη καταχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα, συνιστάται να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την ηλεκτρονική απάτη

Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ηλεκτρονική απάτη ξεκίνησε το 2021 με τη συνεργασία των δυνάμεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Τράπεζας της Ελλάδος, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Η εκστρατεία συνέβαλε αποφασιστικά στη μείωση των περιστατικών σε ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό του συνόλου των συναλλαγών.

Η εκστρατεία καλύπτει τους διάφορους τύπους απάτης στις ηλεκτρονικές πληρωμές και τις επενδύσεις, ενώ η ΕΕΤΤ και ο Ελληνικός Χρηματοοικονομικός Διαμεσολαβητής δίνουν απαντήσεις σε επίκαιρα ερωτήματα στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας.

Η εκστρατεία συμβουλεύει τους πολίτες να αποφεύγουν τα μηνύματα phishing, να μην αποκαλύπτουν προσωπικά στοιχεία, να διασταυρώνουν τα στοιχεία της εταιρείας, να ενισχύουν την ασφάλεια των συσκευών τους και να καταγγέλλουν τυχόν ύποπτα περιστατικά απάτης στην αστυνομία ή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βασικές οδηγίες για να αποφύγετε να πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Ακολουθούν ορισμένες βασικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

To top