Σώζοντας το γάμο μου: Αντιμετωπίζοντας μια παράλληλη σχέση

Δείτε πώς να χειριστείτε το δίλημμα της σχέσης ενός νεόνυμφου όταν ο σύζυγός του βρίσκεται σε παράλληλη σχέση εδώ και οκτώ χρόνια. Μπορεί να σωθεί ο γάμος;

Σώζοντας το γάμο μου: Αντιμετωπίζοντας μια παράλληλη σχέση>

Περιεχόμενα

  1. Μπορεί να σωθεί ο γάμος μας; Η σύζυγός μου βρίσκεται σε παράλληλη σχέση
  2. Είναι δυνατόν να σώσουμε το γάμο μας;
  3. Γιατί με παντρεύτηκε η γυναίκα μου αν είχε αισθήματα για κάποιον άλλον;
  4. Συμπέρασμα

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία ενός νεόνυμφου που ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είχε μια παράλληλη σχέση για οκτώ χρόνια. Μπορεί να σωθεί ο γάμος τους;.

Μπορεί να σωθεί ο γάμος μας; Η σύζυγός μου βρίσκεται σε παράλληλη σχέση

Ως νιόπαντρος, ανακάλυψα ότι η σύζυγός μου διατηρούσε μακροχρόνια παράλληλη σχέση με έναν παντρεμένο συνάδελφο. Το ανακάλυψα λίγο πριν από το γάμο μας, όταν την είδα να κλείνει παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή της.

Αποφάσισα να ελέγξω τα μηνύματά της και βρήκα κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία. Όταν την αντιμετώπισα, αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για φαντασίωση και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά το γάμο μας, άρχισε να πηγαίνει σε επαγγελματικά ταξίδια κάθε εβδομάδα.

Μου τηλεφωνούσε κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, αλλά κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της ή με την οικογένειά της. Όταν τελικά επέστρεψε, ήταν υπεκφυγής σχετικά με το πού βρισκόταν και δεν μου τηλεφώνησε ούτε μία φορά.

Όταν τη ρώτησα αν ο συνάδελφός της ήταν μαζί της, απέφυγε την ερώτηση μέχρι που τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν εκεί, αλλά ότι δεν μου το είπε για να αποφύγει τις ερωτήσεις και να μην αισθανθεί ανασφαλής.

Νιώθοντας υποψίες, έλεγξα ξανά τα μηνύματά της και διαπίστωσα ότι είχαν περάσει αρκετές ημέρες μαζί και σχεδίαζαν να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο συνάδελφός της πρότεινε μάλιστα να κάνουν σεξ στο γραφείο του όταν όλοι οι άλλοι είχαν σχολάσει.

Αγαπώ ακόμα τη γυναίκα μου, αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ πια. Επίσης, δεν παραδέχεται τη σχέση και θέλει να συνεχίσει τη σχέση. Αμφιβάλλω αν μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί η εμπιστοσύνη μας έχει διαρραγεί μετά από μόλις τέσσερις μήνες γάμου.

Είναι δυνατόν να σώσουμε το γάμο μας;

Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να σωθεί ο γάμος μας. Η παραβίαση της εμπιστοσύνης είναι πολύ μεγάλη και η γυναίκα μου δεν είναι πρόθυμη να παραδεχτεί την απιστία της ή να σταματήσει να βλέπει τον συνάδελφό της.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε πότε μια σχέση δεν είναι πλέον υγιής και να την αφήνετε να φύγει, ακόμη και αν αυτό είναι επώδυνο.

Γιατί με παντρεύτηκε η γυναίκα μου αν είχε αισθήματα για κάποιον άλλον;

Είναι δύσκολο να πούμε γιατί κάποιος μπορεί να επιλέξει να παντρευτεί όταν έχει αισθήματα για κάποιον άλλον. Είναι πιθανό η γυναίκα μου να πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει και έναν σταθερό γάμο και μια παράλληλη σχέση.

Εναλλακτικά, μπορεί να μην ήταν σίγουρη για τα συναισθήματά της και να έκανε λάθος. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στο να προχωρήσετε μπροστά και να βρείτε θεραπεία αντί να ασχολείστε με το παρελθόν.

Συμπέρασμα

Η ανακάλυψη ότι ένας σύζυγος έχει μια παράλληλη σχέση είναι μια οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη και να καταστρέψει έναν γάμο.

Ενώ είναι φυσικό να θέλετε να προσπαθήσετε να φτιάξετε τα πράγματα, μερικές φορές η καλύτερη επιλογή είναι να αναγνωρίσετε την παραβίαση της εμπιστοσύνης και να προχωρήσετε παρακάτω. Τελικά, εναπόκειται στον καθένα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τη δική του ευημερία και ευτυχία.

To top